Premium Beautiful Tipu

Thursday, December 11, 2014

Premium Beautiful tipu? Hari ni Zaza ada banyak masa nak google. Memang kalau ada masa lapang, Zaza suka google. dan yang terbaru ni, Zaza suka sangat google tentang Premium Beautiful ni. Ye, lah, nak tahu juga pendapat orang luar sana tentang korset PB ni. Suka tengok orang-orang yang berjaya dapat result dengan Premium Beautiful ni. Dalam pada komen-komen positif tu, ada pula terbaca tentang komen-komen negatif tentang PB. Yang paling tak best, bila dia tulis PB ni tipu. Dia kata takda kesan untuk dia. Dan yang paling Zaza macam nak tergelak, bila dia kata, dia beli tapi tak pakai sebab gatal, dan dia pun beri PB tu dekat orang lain, dan dia percaya orang tu pun tak pakai PB tu. Ehmm... Sebab dia tak pakai, mana boleh dia claim yang PB ni tipu kan? Kalau dia memang pakai bertahun-tahun ke tapi takda hasil, bolehlah kalau dia nak kata PB ni tipu. Memang lumrahlah, bila kita pakai sesuatu, terus nak kesan tu serta-merta. Bila tak dapat kesan tu, terus je cakap tak berkesan, tipu. Cuba kalau kita bersabar sikit. Takpalah, Zaza pun tak nak lah salahkan dia, mungkin dia tak dapat penjelasan yang tepat mengenai PB.

Dan, sebagai pengguna tegar PB  (Oh.. Dah setahun rupanya) memanglah Zaza sangkal 200% katanya yang mengatakan PB itu tipu. Kalau tipu, kenapalah kami ni pakai PB elok je dapat hasil yang kami nak. 




Kalau sorang je yang nampak hasil mungkin lah produk ni tipu, tapi kalau semua kami dapat hasil, Premium Beautiful ni tipu ya.



Dari segi harga, mungkin ada yang beranggapan PB ni mahal. PB ni tak mahal, cuma harganya ekslusif sebabkan kualitinya yang bermutu tinggi. Disulami dengan cahaya FIR menjadikan PB ni unik, yang ianya bukan sekadar corset untuk perlangsingan badan, tetapi juga untuk kesihatan dalaman kita. Kalau nak kira harga yang kita bayar, adalah untuk seumur hidup. Lebih baik beringat dan berjaga tentang kesihatan kita sebab kita tau yang kos rawatan penyakit biasanya memang tinggi.
Bercakap pasal soal harga yang mahal, tapi masih ada ramai lagi yang sanggup pergi untuk pembedahan pembuangan lemak, ke slimming centre yang kita tau kosnya lagi tinggi dari PB. Ada pula yang sanggup telan pil-pil kurus (seriously Zaza takut bila dah melibatkan pil-pil ni, sebab tak tau kesannya ke atas organ dalaman kita) semata-mata nak kurus. Bayangkan pula kos yang mereka bayar untuk sebulan, kalau berbulan-bulan? Kalau bertahun-tahun? Memang kalau dikira dah jadi lagi tinggi kosnya dari PB ni. Sebab PB ni kosnya cuma sekali seumur hidup je!

Jimat memang jimat, sebab dah tak perlu beli pakaian dalam lain yang biasanya tak tahan lama dan cuma dapat pakai berbulan je. Dan lagi, pakaian dalam biasa tak dapat memecahkan lemak dan metabolisme badan, tapi menggalakkan lagi pengumpulan lemak di badan kita. Tu yang terjadi lebihan lemak dan bonjolan yang tak diingini terutama di bahagian belakang badan.

Memang kalau nak cerita tentang kebaikan Premium Beautiful ni, terlampau banyak! Cerita satu page ni pun takkan habis.





Yang pasti. kami ni memang puas hati dengan korset Premium Beautiful yang dikatakan tipu ni. Zaza cakap begini bukan sebab Zaza bias Zaza seorang agent PB, tapi sebab dah rasa sendiri pemakaian PB ni. Dan lagi dah berjaya lihat sendiri testimoni pengguna PB, sebab tu Zaza berani dan yakin mengatakan yang PB ni memang terbaik! Lagipun tak bestlah kan, kalau kita beria jual tapi memang takda kesan dan tipu. Takda kepuasan berniaga pun di situ. 

Untuk lihat testimoni pengguna Premium Beautiful boleh lihat di sini
testimonial Premium Beautiful

Premium Beautiful adalah kaedah terbaik untuk siri pembentukan badan dan menurunkan berat badan secara berperingkat mengikut tahap kesihatan dan kecergasan tubuh individu. 

Untuk kesan terbaik, sila lah pakai hari-hari seperti memakai baju dalam harian anda.

Pakai 8 jam sehari (kalau lebih pun takpa)
Minum banyak air masak
Buat permulaan (seeloknya 3 bulan pertama) sila jaga pemakanan anda ya (makan makanan berkhasiat seperti yang disarankan daam piramid makanan)


Kesimpulannya, Premium Beautiful tipu tidak benar sama sekali. 



Untuk keterangan lanjut dan harga istimewa Premium Beautiful, boleh hubungi Zaza.


Zazalina

019 307 5397













You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews