Bio Velocity Sleep Mate Rawat Leukimia

Wednesday, September 30, 2015

Zaza nak berkongsi lagi satu testimoni pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM). Remaja ni anak buah kawan Zaza. Beliau disahkan doktor menghidap leukimia awal tahun lalu.



Pada awalnya sakit dalam perut sebelah kanan selama 3 hari. Mula-mula bawa ke klinik biasa doktor cuma cakap gastrik. Dari ke klinik swasta, ke unit kecemasan Hospital Kota Tinggi. Keputusan dari setiap pusat rawatan mengatakan hanya gastrik biasa.


Dalam masa yang sama dia juga dibawa berubat dengan ramai Ustaz kat Johor. Sewaktu perjalanan bertemu ustaz, mereka berhenti solat di masjid. Masa azan berkumandang, lagi kuat dia meronta kesakitan. Kebetulan ada seorang dari jemaah merupakan seorang doktor dan segera bantu untuk buat surat pengesahan bagi mempercepatkan lagi urusan pemeriksaan di Hospital Sultanah Aminah. Sehari selepas ditahan di wad, pembedahan apendiks dilakukan. Sewaktu pembedahan darahnya sentiasa mengalir keluar dan tak berhenti. Doktor bagi ubat pekatkan darah tapi selepas itu terpaksa dimasukkan ke ICU kerana kesan dari ubat tersebut menjadikannya sesak nafas. Puas dengan ujikaji akhirnya doktor kata serahkan segalanya pada takdir. Hasil ujian darah dan sample air tulang belakang, doktor mengesahkan beliau mengidap kanser darah tapi dalam masa yang sama doktor juga nasihatkan agar berubat cara kampung sebab kes ni macam pelik sangat.



Ramai ustaz dipanggil ke hospital untuk merawatnya dan ramai juga yang tak sanggup nak buat sebab menurut ustaz, anak buah kawan Zaza ini ada gangguan dan gangguannya sangat banyak. Akhirnya seorang Ustaz bersetuju untuk bergabung dengan sahabat-sahabatnya membantu 'membuang' gangguan tersebut. Alhamdulillah, keadaannya beransur pulih. Dia dah sedar tapi masih bergantung pada ubat kimoterapi dari hospital. Keadaannya memang lemah, kesan dari ubat kimoterapi yang dia makan. Lepas makan ubat tu, kepala jadi pening dan segala makanan yang dimakan akan muntah semula. Sebagai usaha seterusnya, kawan Zaza ni berikan dia pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate untuk bantu dan Alhamdulillah dia dah boleh makan, dah tak muntah dan kepala pun dah tak pening. BVSM ini bertindak memberikan semula tenaga kepadanya.


Alhamdulillah, kesihatannya beransur pulih dan sekarang dah boleh ke sekolah dan kembali beraktiviti seperti orang lain. Sangat-sangat bersyukur bila produk yang kita ada dapat membantu mereka yang ada masalah kesihatan. Bio Velocity Sleep Mate ini merupakan salah satu dari usaha dan rawatan alternatif bagi mereka yang ada masalah kesihatan dan masih mendapat rawatan dari doktor. 




Alhamdullillah dah sihat semula :D



Sesungguhnya kita hanya berusaha kan untuk memulihkan kesihatan, yang berkuasa hanyalah dari Allah. Kita boleh berdoa dan berusaha mencari rawatan dan selebihnya adalah kuasa Allah.

Pada yang ada masalah yang sama atau menghadapi masalah kesihatan lain, apa kata cuba Bio Velocity Sleep Mate ni sebagai rawatan alternatif.

Harga RM1,488.00

Nak dapatkan harga istimewa, boleh whatsapp Zaza.


ZAZA

019 307 5397



You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews