Promosi Bio Velocity Sleep Mate 2016

Tuesday, February 02, 2016

Berita baik untuk mereka yang nak dapatkan set tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. 

Harga BVSM untuk 1 unit RM1,488.00

Tapi sekarang ni, cuma RM1,192.00 seunit dengan setiap 3 unit BVSM. Jimat sehingga RM888.00!

Promosi sah dari 1 October 2016 sehingga 31 December 2016. Untung sangat-sangat! Boleh pakat-pakat beli untuk mak ayah, adik beradik, saudara mara, dan mereka yang sangat-sangat memerlukan BVSM ini. 

Kini 3 unit BVSM cuma RM3,576.00 sahaja!

Antara keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate ini:

  •  meningkatkan kadar metabolisme badan kita mengaktifkan sel-sel berfungsi   
  •  menggalakkan peredaran darah  
  •  meningkatkan daya tahan tubuh dan meningkatkan sistem imun 
  •  meningkatkan tahap tenaga 
  •  menstabilkan emosi dan mengurangkan tekanan
  •  re-energizes, pembaikan dan meremajakan sel-sel    
  •  meningkatkan daya hidup    
  •  meningkatkan keupayaan penyembuhan semulajadi   
  •  mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal   
  •  melegakan keletihan dan kesakitan  
  •  merangsang dan mengawal sistem saraf autonomik   
  •  menggalakkan fungsi jantung   
  •  menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti
Nak tau lebih lanjut mengenai tilam BVSM dan testimoni boleh click di sini


InsyaAllah BVSM ni berupaya menyihatkan dan mengurangkan risiko penyakit. Antara penyakit yang boleh dirawat seperti sakit saraf, gout, stroke dan macam-macam lagi. Mungkin ada yang kata, wah, macam tu tak perlu jumpa doktor lagi lah. Kat sini Zaza nak beritahu, perlu dapatkan rawatan doktor juga, BVSM ini sekadar ikhtiar dan kaedah rawatan alternatif. Sebab ada antara testimoni yang beransur sihat dan kuat setelah guna pelapik tilam ini. Yang penting tidur lena dan berkualiti kerana tidur yang tidak berkualiti boleh mengundang pelbagai penyakit lain. 

Cepat dapatkan promosi hebat ini dengan harga istimewa.


3 Unit BVSM dengan hanya RM3,576.00 saja.


Oklah, nak pergi pos BVSM ni dulu dekat client di Sabah :D

 Yang berminat nak dapatkan harga promosi ini boleh whatsapp 

Zaza

019-3075397


You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews