Weekend Dengan Bio Velocity Sleep Mate

Wednesday, March 29, 2017

Yeay alhamdulillah suhu badan Gg, si comel Kak Zaza dah turun. Risau sangat bila beberapa hari lepas, badannya panas, dan tak mau makan. Jadi, Khamis lepas, Kak Zaza dah bawa Gg ke klinik, dan doktor kata, suhu badannya sangat tinggi. Untuk rawatan, doktor masukkan glukosa, dan inject antibiotik, dan untuk rawatan di rumah pula, Kak Zaza kena berikan ubat antibiotik dan juga ubat selera makan. Doktor kata, kena paksa dia makan, untuk pulihkan tenaganya. Jadi, doktor suruh Kak Zaza pump kan makanan dalam mulut Gg. Lepas 2 hari bawa semula untuk rawatan susulan, untuk lihat perkembangannya. Dan tadi, doktor kata, suhu badan dah turun, dan lepas ni dia yakin, Gg dah boleh makan sendiri, dan takda apa yang perlu dirisaukan. fuh, lega.


Weekend Dengan Bio Velocity Sleep Mate
Baik je GG ni jumpa vet. Untuk kurangkan panas badannya tu, selain dari ambil ubat doktor, Kak Zaza juga pakaikan pantiliner Bio Seleza kat lehernya.


BVSM untuk jaundice


Sebelum ke vet, Kak Zaza singgah dulu ke stokis untuk ambil stok Bio Velocity Sleep Mate, untuk customer di Semenyih dan Kelana Jaya.



Antara kebaikan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini

1. Sebab hanya dengan tidur, baring, sentuh, peluk atau hanya melihat BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti
- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan kesakitan gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/Kaki

2. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

3. Menambahkan tenaga secara semulajadi 

4. Melegakan kepenatan dan kesakitan

5. Meningkatkan Metabolisma. Nak kurus, boleh tidur atas BVSM

6. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

7. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imun.

8. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan.

9. Meningkatkan keupayaaan penyembuhan secara semulajadi

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara automatik

11. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal.

12. Menggalakkan fungsi jantung

13. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti.


Sangat sesuai untuk yang menghadapi masalah penyakit berikut:

Gout 
Kencing Manis 
Sakit Jantung
 Asma/ Semput 
Imsomnia 
Sakit Sendi 
Kebas Tangan/ Jari/ Badan
Strok/ Minor Strok
Tekanan Darah Tinggi 
Sakit Otot
SenggugutSakit Jiwa/ Kemurungan
Penyakit Mistik
 PerokokTegar
 Nak Hamil
Berdengkur



BVSM Untuk Jaundice

Alhamdulillah, rezeki hari ini, cod terus 2 set tilam BVSM.



Untuk dapatkan set tilam BVSM ini, boleh terus whatsapp Kak Zaza ya. Dan, yang penting,stok Kak Zaza memang stok baru ya, sebab risau juga, ada customer yang beritahu Kak Zaza, ada orang offer harga yang sangat murah dari pasaran untuk clearance stok. Sebab bukan apa, bila nama clearance stock ni, dah tentu ia adalah stok lama, dan Kak Zaza risau, tenaga pada tilam ini pun dah berkurang, jadi tahap kesembuhan dan keberkesanan tilam BVSM pun kurang berkesan.



Zazalina

019 3075397

You Might Also Like

0 comments

Followers

Total Pageviews