Apa khabar readers? Hari ni tetiba mood nak ke europe pulak. Tempat yang menjadi pilihan ialah Austria dan Hungary. Tapi nak pergi secara percuma. Kalau nak pergi sendiri, guna duit sendiri agak-agak berapa nak spend ya. 
Saya memang suka dan teringin nak pergi ke negara-negara di dunia. Nak lihat keindahan negara lain. Selalu tengok je dalam tv atau majalah, tapi kali ni nak saksikan sendiri secara live. Nasib baik join Top Leaders Circle. Dapatlah nak melancong setiap tahun. Secara PERCUMA pulak tu. Ya, secara percuma. Macammana?? Kalau nak tau, boleh contact Zaza. 
Sebelum tu jom kita tengok tempat-tempat cantik dekat Austria dan Hungary ni.
Hallstatt, Austria – Tasik tercantik. Bestkan pemandangan dari sini. Nampak tenang je. Selalu tengok permandangan sebegini dekat calendar atau postcard. Tapi tak dapat nak bayangkan jika dapat lihat depan mata.

 Kreuzenstein Castle. Istana dan kubu yang dibina pada abad ke 19. Seperti dalam movie. Terasa macam puteri raja pula 🙂
 Swarovski Kristallwelten sebuah taman tema dalaman kristal. Pintu masuk ke ruang bawah tanah adalah kepala, dan mulut dari pancutan air.
Berjalan ke dalam bilik kristal daripada cermin ini membuatkan kita terasa seperti berada di dalam belian 🙂

Kedai hadiah gergasi Swarovski! Dah mula terfikir barang-barang Swarovski yang ingin di bawa pulang ke Malaysia 🙂

 Filem favourite saya waktu kecil, The Sound Of Music. Teringin nak menyanyi seperti dalam filem tu di sana. Kalau berkesempatan, nak juga buat aksi seperti tu. 🙂
Ini pula tempat menarik di Hungary.

Pelayaran sungai di Danube

Mercu tanda di Budapest adalah Hungarian Parliament Building, salah satu bangunan perundangan tertua di Eropah dan bangunan yang terbesar di Hungary. Cantiknya reka bentuk bangunan ni 🙂


Boldogkőváralja, Hungary. Cantiknya!

Itu adalah sebahagian dari tempat menarik di Austria dan Hungary. Ada banyak lagi sebenarnya. Dan semuanya cantik dan memang tak pernah lagi lihat permandangan yang cantik seperti itu di sini. Rasa  macam nak pergi sekarang juga!

Readers semua, tak nak ikut kami Top Leaders Circle melancong secara percuma ke Austria dan Hungary dengan layanan VVIP? 

Jika berminat, hubungi Zaza sekarang

  
019-3075397
Share This