Korang!! Nak tak kalau Kak Zaza sharekan cara nak dapatkan duit poket sampingan dengan berniaga online melalui produk-produk Sahajidah Hai-O Marketing. Untung sangat tau untuk siapa yang daftar sebagai ahli sekarang.
Sebab apa? Daftar hanya RM50 sahaja. Tapi, bukan itu je. Uoll akan dapat percuma Marine Essence Body Wash. Bestnyaaaa kan. Bolehlah kalau nak guna sendiri atau nak jual pun boleh. Masa zaman Kak Zaza mendaftar dulu takda tau offer-offer macam ni. Sebab tu Kak Zaza cakap untung sangat korang yang bermula sekarang.
Dan ada macam-macam lagi yang uoll dapat. Antaranya:

1. Dapat free sistem lengkap untuk members

2. Dapat e-commerce dengan harga tak masuk akal

3. Peluang free trip 

4. Peluang lebarkan sayap pasaran ke Indonesia

5. Bonus bulanan dari 3%-41%. Point takkan turun 

6. Tabung kereta 

7. Payslip yang laku untuk beli kereta dan rumah

8. Free class copywriting and bina networking

9. Peluang jumpa Prof Datuk Jimmy Choo, Rizman Ruzaini dan Fazura.


Fazura duta syarikat bersama Prof. Datuk Jimmy Choo dengan rekaan kasut dan beg ekslusif untuk SHOM

Pereka terkenal Rizman Ruzaini yang turut berkolabari dengan SHOM

Bila uolls daftar, korang akan dapat group support yang kita boleh belajar macam-macam tentang produk dan macammana nak maksimumkan income dengan produk-produk SHOM. Jadi, apa tunggu lagi, ambil phone korang sekarang dan terus contact Kak Zaza sekarang!


Kak Zaza
019-3075397



Share This