Wah, bestnya bila saya dikenalkan dengan Bbplus kolagen. Pengalaman dengan bbplus memang amat bermakna. Banyak sangat kolagen di pasaran sampai tak tau mana 1 nak pilih. Tapi, saya paling berkenan dengan bbplus ni.. Nak tau kenapa? Sebab bila saya tengok sendiri rakan2 yang minum bbplus, semuanya gebus mulus, so saya jadi teruja nak minum juga.
Pertama kali mencuba, rasa sangat sedap. Rasa nak minum bersachet2 pula. Dalam masa seminggu, saya boleh rasa lebih bertenaga, tak letih, tak lesu, badan takda lenguh2. Dan kawan2 mula cakap, kulit saya nampak berseri. Eh ye? Macam tak percaya pulak. Tu yang buat saya lagi bersemangat nak minum bb plus ni.
Cara nak minum pun mudah, 1 sachet setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur, campur dengan 150ml air. Saya dinasihatkan ambil sebelum tidur, sebab waktu tidur la semua sel2 baru ni bekerja. Bila bangun pagi, perut tak rasa lapar, rasa fresh je. Best betul pengalaman dengan bb plus ni.

Ok, sebelah kiri ni, gambar saya sebelum minum bbplus. Nampak kan, masalah kulit saya.. Kulit nampak kusam, jerawat, pore yang besar. Cover dengan makeup pun, still nampak jugak. Tapi bila minum bbplus, masalah2 tu nampak berkurang. Kulit pun rasa lebih lembut dan cerah, jerawat pun kadang2 je muncul.
Sebab itu, saya amat2 rekomen dekat semua orang bbplus kolagen ni. Bila dah cuba, mesti pengalaman dengan bbplus menjadi 1 kenangan yang amat manis sekali.
Kalau nak cuba, boleh je contact saya.

Zaza 0193075397
Sekarang ni, rasa confident je bila berhadapan dengan orang ramai. Kalau tak, rasa macam rendah diri je. Serius, bbplus kolagen ni memang best.
Kalau nak tahu pasal bb plus ni, boleh je sms atau whatsapp saya ye di 019-3075397. Saya sedia jadi consultant anda bila2 masa je.
Ini saya dengan Salleha Roslan, peminum tegar bbplus. Saya minum bbplus ni sebab teruja tengok kecantikan kulit dia. Cantik kan? Jom, kita cantik sama2.


Share This