Kalau nak tau, sekarang ni saya memang peminum tegar bbplus kolagen. Dah 2 bulan saya minum dan tak pernah skip pun. Saya memang puas hati dengan bbplus kolagen. Bagi saya bbplus memang kolagen terbaik.
Dalam masa seminggu, saya dah boleh rasa kesannya. Kulit lebih bersih berbanding sebelumnya. Kalau nak tau, kulit saya memang bermasalah. Jerawat memang tak payah cakaplah, pastu parut pun susah nak hilang. So, bila dah minum ni, alhamdulillah, dia pudar sikit demi sedikit.
Memang puas hati lah. Yang best, badan dah tak letih-letih. Bangun pagi, perut tak rasa lapar. Kalau sebelum ni, pagi-pagi mesti nak ambil nasi lemak atau yang heavy-heavy sebab lapar kan, tapi sekarang ni, roti sekeping dan secawan air je pun dah cukup dah. Lepas tu, berat badan pun maintain je, walaupun ambil makanan yang banyak. Jadinya, memang bbplus ni kolagen terbaik.
Memang seronok lah bila dapat hasilnya. Saya memang rekomen kat semua orang. Kalau ada sesiapa yang tengah mencari2 kolagen untuk diri mereka, apa kata cuba bbplus. Mesti puas hati dan hari-hari pun rasa ceria dan lebih berkeyakinan.
Bila kawan dah mula tegur tentang perubahan minum bbplus, lagi lah buat saya rasa gembira dan semakin hari semakin jatuh hati dekat bbplus kolagen ni.
Seronok bila kawan-kawan dah nampak perubahan kita. Bila ambil bbplus, kesan dapat dilihat dalam masa 14 hari. Kalau konsisten, lagi lah kesan tu lagi marvelous. Kalau ada yang nak nampak berseri di majlis perkahwinan ke, amat sesuai lah ambil bbplus kolagen ni.
Jangan tak tahu, dengan bbplus ni pun kita boleh buat income RM4 angka sebulan. Jom mesej saya di  
 019-3075397.

Share This