Nowadays memang ramai yang buat business online. Rasanya business online ni market lebih meluas. Tapi rupanya, nak berniaga online ni pun kena ada kemahiran dan ilmu jugak. Memang ada kelas dekat luar sana yang ajar social media ni. Harga yuran pun boleh tahan jugak kan..
Untungnya berada dalam Top Leaders Circle ni, ilmu yang sama dengan di luar sana, diajar kepada kami secara percuma je. Dulu, waktu mula-mula bersama Top Leaders Circle ni, memang Zaza tak reti pun nak menjual online. Tapi, sebab mentor-mentor dalam TLC ni sentiasa bekalkan kami dengan ilmu social media, dan sehingga kini pun sentiasa mengajar kami tentang ilmu social media ni. Untung dan bersyukur sangat sebab dipermudahkan segala urusan bersama Top Leaders Circle ni. 
Dan sekarang ni, ilmu yang ada ni, diperturunkan pula kepada rakan-rakan kongsi Zaza yang lain. 
Sempat Zaza jumpa mereka berdua ini, Lynna dan Linda untuk perturunkan ilmu social media yang Zaza perolehi dari mentor-mentor Top Leaders Circle.
Zaza kagum dengan semangat Linda. Banyak sangat cabaran dan dugaan yang beliau hadapi sepanjang 2015, tetapi, dugaan itu tak beliau jadikan alasan untuk beliau bangkit untuk berjaya. Orang kata, kalau nak berjaya, semua dugaan itu kita kena jadikan semangat dan motivasi untuk diri kita. 
Untuk anda yang nak berniaga atau nak dapatkan produk hebat seperti Premium Beautiful dan lain-lain, boleh juga hubungi mereka berdua ini. Mereka berdua ini bergerak aktif di sekitar Wangsa Maju, Setapak dan Kedah.
Lynna Hassan
011-3905 2174

Linda
012-2632239
Share This