Sejak diperkenalkan teknik berniaga yang betul oleh mentor, tak pasal-pasal handphone kami jadi sibuk. Customer yang datang tiba-tiba terus buat sales kumpulan kami meningkat mendadak. Berkesan sungguh teknik ini. Ramai lah yang terpaksa jadi super woman sebab terpaksa nak angkut bercarton-carton produk. 
Mudahnya menjemput rezeki. Bila kita sendiri istiqamah dan rela diajar, dan dibimbing. Bertuah lah kami sebab mentor memang sentiasa pegang tangan kami tak kira waktu.
Uoll yang nak merasa jugak buat sales melambung, sales meletop, jangan segan-segan contact Kak Zaza dan sertai kami. Kalau buat sekarang ni, just nice boleh buat duit raya lagi. Buat je dari sekarang sebab rezeki tak pernah menanti kita jika kita sendiri tak cari.
Macammana teknik yang kami gunakan? Ha, kalau nak tau meh lah join team Kak Zaza. Jangan segan silu whatsapp Kak Zaza. Macam kata Cikgu June Petir dalam kelasnya baru ini, siapa malu, dia lambat kaya, padan muka.
Whatsapp Kak Zaza
019 307 5397



Uolss juga boleh contact


Lily Albert 
012 250 1485

Ayu Aqidah
019 619 3652

Share This