Bestnya Premium Beautiful.. Itulah yang saya rasa bila pertama kali pakai Premium Beautiful. Serius, tak tipu.. Dulu saya agak tak berminat dengan Premium Beautiful ni, sebab saya rasa saya tak perlukannya. Ya,lah, pada pemikiran saya masa tu, bila pakai korset ialah untuk kurus. Habis kalau dah memang kurus, buat apa nak pakai lagi, ya tak? Tapi, bila saya dikelilingi dengan orang-orang yang memakai Premium Beautiful, mendengar tentang kelebihan Premium Beautiful, huh, ternyata saya silap. Premium Beautiful sebenarnya bukan untuk pelangsingan semata-mata, tetapi ia direka untuk kesihatan juga.
Duduk di office  8 jam mengadap komputer, memang sakit belakang. Lepas tu, bila usia meningkat, kadar metabolisme pun semakin menurun. Tahap kecergasan pun semakin berkurang. Jadi atas sebab-sebab itulah, saya berminat untuk memakai Premium Beautiful. Lebih baik ambil langkah awal, daripada kemudian hari, bila dah datang pelbagai penyakit, mesti semakin susah nak merawatnya, betul tak. Lagipun, sebagai wanita, dah jadi naluri sifat wanita ingin kelihatan cantik dan takut dengan kegemukan. Weee walaupun saya dah dalam kategori kurus, tapi saya takut gemuk. Saya terfikir, usia meningkat, metabolisme menurun, sudah tentu tahap pembakaran lemak dan kalori pun berkurang. Takut lah!
Premium Beautiful Penipu
Bila dah pakai Premium Beautiful ni, wow, memang best giler! Barulah saya faham dan mengerti perasaan mereka yang memakai Premium Beautiful ni. Selagi tak pakai, memang takkan faham lah apanya keistimewaan Premium Beautiful dan kenapa kami semua ni sangat sukakan Premium Beautiful ni.
Ok, duduk mengadap komputer 8 jam dah tak menjadi masalah buat saya. Badan dah tak rasa sakit-sakit lagi. Bangun pagi rasa sangat fresh, dan pagi-pagi dekat office dah tak rasa mengantuk dah. Badan jadi tegak, tapi kita tak perasan pun yang kita duduk tegak. Berat badan pun maintain je. Walaupun makan banyak ke apa, dah tak perlu nak risau sangat dah. Tapi of course la, makan kena jaga juga, sebab takut penyakit lain pulak yang datang kan.
Aktiviti saya yang sangat padat, memang Premium Beautiful ni sangat membantu. Siang bekerja, malam pula bersohobiz. Tapi tau tak, walaupun dah malam, tapi masih bertenaga, tak rasa penat pun walau seharian di office. So, pada mereka yang tiada masa nak pergi ke gym, atau berjogging, Premium Beautiful ni memang sangat sesuai lah.

Premium Beautiful Penipu

Masa ni sebelum saya memakai Premium Beautiful. Tengoklah, baju pun tak fit. Berdiri pun tak berapa nak tegak sangat.. Hehe
Premium Beautiful Penipu
Ha, nampak tak beza pakai Premium Beautiful. Bila pakai, baju yang kita pakai pun terletak kemas je. Berdiri pun tegak je kan 🙂
Orang kata, bila pakai korset ni, aktiviti terbatas. Jalan pun macam robot. Ya ke? Entahlah, yang saya tahu, Premium Beautiful ni tak pernah membataskan pergerakan saya. Saya bebas nak buat apa saja. 
Premium Beautiful Penipu
Best tau pakai Premium Beautiful ni. Kalau nak tau macamana bestnya, boleh contact saya, kita buat free fitting. 
Premium Beautiful Penipu
Dengan pengguna tegar Premium Beautiful yang juga mommy of 3. Confident je kan kami bergaya 🙂
Semuanya sebab Permium Beautiful lah 🙂
So ladies, marilah kita sama-sama menjaga kecantikan dan kesihatan kita. Semuanya tak mustahil dengan Premium Beautiful
Zaza 0193075397
Share This