Hari ini Zaza nak share tentang feminine pad atau tuala wanita. Berhati-hati ketika memilih pad untuk penjagaan aset peribadi anda sebab ianya boleh terdedah kepada penyakit kanser pangkal rahim. Sangat menakutkan. 
Sebagai wanita, sudah tentulah ianya sangat menakutkan kita kerana setiap bulan pun memang kita gunakan tuala wanita ini kan. 
Dan alhamdulillah syarikat dah keluarkan tuala wanita yang diyakini selamat untuk digunakan. Ia mempunyai teknologi ekslusif dari Korea. Nano teknologi yang berkualiti tinggi. Pernah dengar kan teknologi BVSM yang terdapat dalam pelapik tilam tu? Kini, teknologi yang sama digunakan di dalam pembuatan tuala wanita Bio Seleza.
Bio Seleza Pad Feminin dirumus khas dengan bahan-bahan yang dapat membantu melegakan masalah berkaitan haid serta ketidak selesaan akibat haid. Dengan tambahan 8 kelebihan yang unik, Bio Seleza memperbaiki kebersihan feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yang optima sepanjang hari.
Ciri-ciri utama:

  • Jalur teras anti bakteria
  • Penyerapan secara hiper
  • Rekaan kawalan kebocoran unggul
  • Permukaan kapas yang lembut
  • Lapisan berongga untuk pengaliran udara
  • Ultra nipis
  • Tidak bertoksik dan mesra kulit
  • Perlindungan kebersihan yang maksimum

KEBAIKAN UTAMA
  • Kesan anti-bakteria
  • Mengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisme tubuh badan manusia
  • Meningkatkan sistem pertahanan badan
  • Membekalkan kandungan oksifgen aktif yang lebih tinggi
Bestnya… Dah lah tengah period, boleh pulak dapat energy tambahan. Memang tak rasa period lah macam tu. Kalau sebelum ni, kalau period sure rasa takda mood dan tak bertenaga, pakai Bio Seleza ni terus jadi macam superwoman. Dan lagi, ia juga dapat membetulkan kembali hormon dalam badan kita yang mengganggu sistem kesuburan seorang wanita. So, haid kembali normal dan memudahkan untuk hamil 😀
Bio Seleza ni sesuai ke untuk wanita hamil?
Bolehkan digunakan ketika berpantang?

Bio Seleza ni sesuai untuk semua wanita dan boleh digunakan ketika berpantang. So menjawab kan soalan tu 😀

Dengan BIO SELEZA tiada lagi masalah:
KEPUTIHAN
HAID TIDAK STABIL
VAGINA GATAL DAN BERBAU
MASALAH HORMON YANG MENYEBABKAN SUKAR UNTUK HAMIL
PENING DAH KURANG TENAGA KETIKA HAID
PAD BOCOR
Jom bertukar kepada pad BIO SELEZA….
Hmmmmmm…. SELESANYAAAAAA!!!
ZAZALINA
019 307 5397
Share This