Throwback masa malam raya aidiladha yang lepas. Malam-malam raya pun ada yang request nak pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Asalnya dia suruh courier ke Klang, tapi sebab tak sabar nak tunggu, lagipun cuti raya haji, so dia request Zaza untuk hantar dekat Klang malam raya tu. 
So, malam raya tu, lepas balik office, Zaza terus ke Klang.
Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
Dia beritahu Zaza yang dia ada masalah sakit sendi, kepala kerap sakit dan susah nak tidur. Tapi yang bagusnya dia ni dah study dulu pasal bvsm ni. So, memang tak perlu nak explain details pun kat dia, dia dah tahu semuanya. Memang bersungguh nak rawat masalahnya.
Lepas seminggu pakai bvsm ni, dia beritahu Zaza, dia dah boleh tidur, dan tidur pun dah tak mimpi pelik-pelik lagi. 
Alhamdulillah syukur. Zaza doakan awak cepat sihat ya. Semoga BVSM ni mampu pulihkan masalah kesihatan yang awak alami.
Zaza

019-3075397




Share This