Ingatkan Premium Beautiful je yang tengah dilanda tsunami. Rupanya permintaan terhadap Bio Velocity Sleep Mate ni pun tak kurang hebatnya. Dah tentu jika produk hebat dan terbukti berkesan, permintaan pun semakin menjadi-jadi.
Sabtu lepas, Zaza sempat hantar set BVSM ni kepada pengguna di Taman Equine. Beliau ni baru sebulan menjadi pengguna, terus repeat order lagi 3 set terus! Menurutnya, sejak guna tilam ni, kualiti kesihatannya semakin meningkat, dan dapat tidur yang puas. Exactly, itu memang kesan utama menggunakan pelapik BVSM ini. Bila kita dapat kualiti tidur yang sempurna, automatik tahap kesihatan pun semakin meningkat. Tapi, kalau kurang tidur, badan pun rasa lemah, tak bermaya, maka penyakit pun mudah menyerang.
BVSM membantu untuk mengimbangi tenaga badan kita yang terdedah oleh pencemaran, penyakit, virus, tekanan, gaya hidup yang tidak sihat dan radiasi. Teknologi bio velocity (aliran tenaga sihat) akan membantu untuk mengimbangi tenaga yang tidak seimbang yang akan membantu:
    meningkatkan kadar metabolisme badan kita
    mengaktifkan sel-sel berfungsi
    menggalakkan peredaran darah
    meningkatkan daya tahan tubuh dan meningkatkan sistem imun
    meningkatkan tahap tenaga
    menstabilkan emosi dan mengurangkan tekanan 
   pembaikan dan meremajakan sel-sel
    meningkatkan daya hidup
    meningkatkan keupayaan penyembuhan semulajadi
    mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
    melegakan keletihan dan kesakitan
    merangsang dan mengawal sistem saraf autonomik
    menggalakkan fungsi jantung
    menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti



Especially untuk mereka yang ada masalah kesihatan seperti gout, stroke, asma, migrain, tekanan darah tinggi / rendah, masalah saraf, slip disc, pelapik tilam BVSM ini merupakan rawatan yang berkesan.
Hanya tidur di atas pelapik tilam ini atau boleh juga dijadikan selimut.
Nak dapatkan Bio Velocity Sleep Mate ni boleh hubungi
Zazalina
019 307 5397

Share This