Ingat tak lagi Kak Zaza pernah tulis ada customer dekat Sabah ni yang nakkan tilam Bio Velocity Sleep Mate ni.
bio velocity sleep mate testimoni
Baru-baru ini sajalah mesej beliau nak tahu kesan BVSM ni padanya. Dia hanya komen dengan perkataan ini je… “Memang terbaik!”
bio velocity sleep mate testimoni
Tak terkata bestnya guna BVSM ini. Sebab BVSM ini bertindak memberi tenaga dan aura pada badan kita melalui teknologi biovelocity yang ada pada sleep mate ini.
Tau, ada ramai yang masih ragu-ragu dengan keberkesanan tilam ini. Apalah tilam putih ini boleh buat untuk bantu kesihatan kita.
Memang pada awalnya, Kak Zaza pun ragu-ragu juga. Sebab tak pernah guna, hanya mendengar dari testimoni-testimoni pengguna saja. Orang kata, selagi kita tak cuba, selagi itu kita tak tau keberkesanannya. Tapi biasalah, memang sikap kita yang takut nak mencuba, betul kan? Takut rugi.
Tapi, waktu itu kesihatan mak Kak Zaza tidak begitu baik. Beliau sebelum ini terlantar, dan tak boleh berjalan. Doktor sendiri tak pasti kenapa mak jadi begitu. Cuma katanya, mak kurang garam. Sampai kami masa tu adik-beradik buntu tak tau nak buat apa. Sampaikan nak belikan mak wheelchair. Disebabkan risau dengan kesihatan mak, Kak Zaza ambil keputusan untuk berikan mak guna tilam kuat ini. Alhamdulillah semakin hari kesihatan mak semakin baik. Dan sekarang ni, dah ligat kembali dengan aktivitinya bersama kumpulan marhaban, pergi melawat sana sini, dan yang penting boleh beribadat dengan sempurna.

Bio Velocity Sleep Mate Testimoni

Dengan mak 🙂

Just nak share je kebaikan tilam kuat ini. Rasa bersalah pulak jika dah tau keberkesanannya tapi tak share dengan orang lain yang mungkin memerlukannya sangat-sangat. 

Tapi tak perlu tunggu sakit pun nak pakai tilam BVSM ini. Orang yang sihat pun boleh guna. Tak salah jika kita mengambil langkah penjagaan dari sekarang.
Kepada yang nak cuba sendiri Bio Velocity Sleep Mate ini, boleh whatsapp je Kak Zaza. Sekarang ni pun promo masih lagi berjalan. Nak tau lebih lanjut boleh klik kat sini.

Zazalina

019-3075397

Atau boleh juga contact rakan-rakan Kak Zaza yang lain ini. Mereka juga expert dengan tilam ini.

Lynna – Kuala Lumpur
011-3905 2174
Ayu – Selangor
019-619 3652

Share This