BVSM terbukti sangat-sangat membantu menyelesaikan masalah kronik berkaitan tidur tak lena atau tak cukup tidur.

Sekiranya kita ni merupakan pekerja atau ibu ayah yang tidur pukul 12 malam dan bangun pukul 5 pagi, memang sangat digalakkan untuk tidur beralaskan pelapik tilam bio velocity ni.

Uol sendiri sure tak percaya bila bangun tidur badan rasa bagai di cas sebab tidur dah tak terganggu dan bangun pagi rasa ringan dan kepala pun tak rasa berat. BVSM ni lebih kepada fungsi merawat sel-sel badan kita yang banyak digunakan seharian sewaktu bekerja… senang cerita fungsi BVSM ni adalah untuk merehat dan merawat sel-sel dan tenaga badan yang letih dan sekaligus mengejutkan sel-sel badan dan saraf yang mati atau lumpuh akibat stroke mahupun parkinson.
Bio Velocity Sleepmate TIPU
Nak tau tipu atau tak meh sini kami demokan pada uol yang was-was dengan kebaikan BVSM ni 😉

Cerita pasal BVSM bantu selesaikan masalah tidur ni, ini diakui sendiri oleh seorang customer Zaza. Beliau cakap, sebelum ni, bila nak tidur je beliau kena buat benda lain dulu macam main computer game untuk buat dia rasa mengantuk. Bangun pagi rasa sakit kepala sebab tidur tak cukup. Dan sekarang ni, sejak pakai BVSM ni, terus tidur dan bangun pagi rasa fresh dan cergas. Nak buat kerja pun rasa bersemangat. Terus dia beli untuk mak ayah kat kampung pulak.

Call / Whatsapp Zaza 019 307 5397 untuk dapatkan pelapik tilam BVSM.

Share This