Blog Kak Zaza

Bestseller products

korset-premium-beautiful-bengkung-kurus-viral
korset-premium-beautiful-free-shipping-offer-money-back-guarantee
Day 2 : Bercuti ke Tokyo, Jepun

Day 2 : Bercuti ke Tokyo, Jepun

Hari kedua di Tokyo, kami dah plan nak ke Mount Fuji gunung tertinggi di Jepun. Untuk ke sini, kami dah beli siap2 pakej ke Mount Fuji. Senang sikit, so hari ni, agak relaks sikitlah tak perlu nak susah-susah study cara-cara ke Mount Fuji. Kami dikehendaki berkumpul...

read more
Harga Herba Maharani 2019

Harga Herba Maharani 2019

Harga Herba Maharani. Rasanya tak perlu nak perkenalkan lagi Herba Maharani ni. Mesti ramai yang dah tahu kehebatan Herba Maharani. Ada juga yang panggilnya jamu. Dan macam-macam lagi panggilan. Mari KakZaza ringkaskan sedikit sejarah Herba Maharani. Herba...

read more
Day 1: Bercuti Ke Tokyo, Jepun

Day 1: Bercuti Ke Tokyo, Jepun

Bercuti ke Tokyo hari pertama. Pagi-pagi lagi dah bersiap nak jalan-jalan di bandar Tokyo. Sejuk pulak suhu pagi ni. 13 darjah. Suka sejuk-sejuk ni. Tapi tak tahan pulak kesejukan. Tak sangka pulak suhu time ni dah bawah 15. Sebab selalu tengok ramalan cuaca sebelum...

read more

Hak Cipta Terpelihara © 2018. Zazalina.com Terma & Syarat dan Polisi Privasi