Ini merupakan acara terbesar penutup 2015. Bagi Zaza ini memang memori dan kenangan yang memang tak mungkin dapat dilupakan. Seronok sangat event tu. Terima kasih sangat-sangat dekat semua yang terlibat dalam menjayakan acara tersebut sehingga hari ni pun masih terkenang-kenang lagi majlis tu. Hehe..
Oh ye, makeup Zaza malam itu oleh Nurul, rakan office Zaza sendiri. Nurul ni memang dah biasa makeup-makeup kan orang, malah selalu jugak terlibat dengan event besar yang terdiri dari golongan VIP dan celebrity. Ok ke makeup Zaza? Memang Zaza sengaja request nak smokey eyes. Dress tu pulak dari collection Jovian Mandagie.

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam
bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam
bond-with-tlc-mark-adam

Event diadakan dekat tempat yang sangat berprestij di Kuala Lumpur Golf County Club dekat Bukit Kiara (KLGCC). Sebahagian usahawan Top Leaders Circle dari seluruh negara bersama-sama meriahkan lagi majlis ini. Dah penat bekerja sepanjang tahun, ini masanya untuk relaks, enjoy bersama-sama rakan business. Kami memang work hard dan play hard.

bond-with-top-leaders-circle-mark-adam

bond-with-top-leaders-circle-mark-adam

Jam 5 petang, kami dah diarak dengan kereta Limousine. Huh, tak tergambar perasaan dapat naik kereta limo ke red carpet. Dah macam grammy awards pulak kan. Tapi, ini buat business jual baju dalam je pun. Tapi layanan yang kami dapat dah macam vip je.

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond-with-tlc-mark-adam

bond-with-top-leaders-circle-mark-adam

Dengan Linda, yang menang best dress malam itu.

bond-with-top-leaders-circle-mark-adam

bond-with-top-leaders-circle-mark-adam

Sempat jugak buat flipbook ni. Yang ini first time Zaza buat. Kelakar pun ada. Kami kena buat macam-macam pose sebab recording time cuma beberapa minit je. So inilah hasilnya. Ada macam ala-ala bond girl ke?

Sebelum pintu dewan di buka, kami dihidangkan dengan light refreshment dari Dear Azalea. Sedap sangat! Zaza memang suka desert, so kalau dinner malam tu cuma makan desert-desert macam ni pun Zaza dah ok. Sangat unhealthy kan? Ngeee…

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

Minaz antara yang menaja dinner kami malam itu 🙂

bond-with-top-leaders-circle-mark-adam

Ace 🙂

Majlis malam itu dihostkan oleh Saf dan Kak Lin, yang bertemakan James Bond. Kemudian seorang demi seorang master trainer masuk ke dalam dewan yang berlatarbelakangkan muzik James Bond dan dengan pelbagai aksi tersendiri.

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam
bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

Setelah itu ketibaan tetamu penting malam itu, multimillionaire mentor CDM Azlan Deraman. Abang Lan sempat mengingatkan kami untuk bekerja keras lagi dan berbangga dengan pencapaian Top Leaders Circle di bawah pimpinan CDM Salha. Ini merupakan tahun kelima Top Leaders Circle menerajui Premium Beautiful corset.

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

Acara diteruskan dengan persembahan yang dinantikan oleh semua yang hadir malam itu, penyanyi dan penghibur Mark Adam. Sporting habis Mark Adam ini. Beliau memang seorang yang pandai buat lawak selamba. Riuh dewan dibuatnya bila Mark Adam buat lawaknya. Sampai dia kata, kenapa bila saya cakap semua ketawa? Malam itu beliau menyanyikan 3 buah lagu.

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam
bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

Acara diteruskan dengan penyampaian anugerah cemerlang untuk sepanjang tahun 2015 dan lucky draw! Guess what? Beg LV yang menjadi rebutan menjadi milik Dayah. Tahniah Dayah! Kepada yang lain termasuk diri Zaza sendiri, berusaha lebih kuat lagi tahun 2016. Mana tahu tahun depan menjadi milik Zaza pulak!
bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam

bond-with-top-leaders-circle-mark-adam

 Pemenang best dress

bond-with-top-leaders-circle-mark-adam

Ana dan Zul yang menang kategori power couple.

bond with Top Leaders Circle bersama Mark Adam
Dengan barisan tetamu malam itu termasuklah pereka fesyen terkenal Ezuwan Ismail.

bond-with-top-leaders-circle-mark-adam
Tak lepaskan peluang bergambar dengan Mark Adam 🙂

Apa-apapun bangga menjadi sebahagian keluarga Top Leaders Circle. Ikatan kekeluargaan yang kuat dan utuh antara kami menjadi sumber kejayaan dan inspirasi.

Terima kasih kepada semua yang menaja Bond With TLC malam itu. Malam tersebut merupakan antara memori indah yang tak mungkin dilupakan.
bond-with-top-leaders-circle-mark-adam
Terima kasih sponsor 🙂
bond-with-top-leaders-circle-mark-adam
Zazalina

019-3075397


Share This