Hari ni dah 11hb. Bermaksud hari ni adalah hari bonus untuk semua usahawan TLC. Uolls nak tau tak. Kalau uolss buat business dengan TLC ni, 1st income je dah cecah RM4,500.00. Ini baru bercakap tentang 1st income. Belum lagi 2nd, 3rd income. Semua tu tak mustahil tau asalkan kerja kuat sikit. Mentor selalu pesan. Takpalah kerja kuat sikit untuk 2-3 tahun ni, untuk kesenangan kita masa akan datang. Ala, 2-3 tahun je pun. Bukannya lama sangat! Kalau selama ni kita sanggup bertahan 10 tahun bekerja kat pejabat dengan gaji sekarang, yang setahun adalah naik 2-3 ratus setahun, kenapa tak boleh bersabar sikit untuk 2-3 tahun ni untuk dapat solid income RM20k sebulan!
Masa Zaza mula-mula join dulu macam antara percaya dengan tak je. Biar betul mentor ni, confident je cakap income boleh mencecah ke 5 angka sebulan. Tapi, kini, mentor Zaza sendiri dah buktikannya. Dan ramai lagi yang kini dah mula rasa apa yang mentor dapat. So, bila lihat mentor pun dah dapat, Zaza semakin yakin yang Zaza berada di landasan yang betul. Ya, Zaza memang impikan sangat untuk bebas masa, bebas wang. 
Zaza bukanlah nak mengejar kekayaan semata-mata. Zaza bukan nak hidup mewah sangat. Tapi Zaza nakkan kehidupan yang senang. Maksudnya, tiada sekatan wang. Bila rasa nak beli, boleh beli je tanpa banyak soal. Bila ada yang berkenan, boleh terus beli tanpa berkira-kira. Memang nak sangat money freedom. Dan kalau ada duit lebih, nak lah pergi ke tanah suci dengan keluarga. Itu impian Zaza. Dan teringin nak bantu mereka yang perlukan bantuan. Dan kalau ada duit lebih, teringin nak tolong kucing-kucing terbiar. Fuh, besar kan impian. Impian besar, cita-cita besar, usaha pun kena besar jugak. Dan alhamdulillah, dengan Top Leaders Circle ni, impian tu bakal terlaksana.
Tahniah diucapkan pada semua rakan kongsi yang dapat bonus hari ni. Semuanya tersenyum lebar je kan. Bolehlah buat simpanan, bolehlah bagi kat mak lebih sikit. Dan bolehlah menderma sikit. Dan bolehlah shopping sikit sebagai reward untuk diri sendiri.
Zaza pasti, anda juga ada impian anda sendiri kan. Zaza nak ajak anda semua turut serta membina impian dengan Top Leaders Circle. Sharing is caring orang kata. Kalau kami dalam TLC ni dah merasa, tak salah kalau kami juga ingin kongsikan bersama anda.
Hubungi Zaza sekarang untuk maklumat lanjut 😀
Zazalina

019 307 5397


Share This