Dah tentu masing-masing tak sabar nak melaram di hari raya kan. Tapi, kalau nak lagi cantik, please pakai corset. Kalau tak, pakai baju Rizalman pun, tetap nampak tak cantik sebab bila pakai corset, baju tu akan terletak cantik je di badan kita.
Tapi, nak pilih corset pun, pastikan corset yang bukan setakat untuk sorok lemak! Tapi, corset yang dapat alihkan lemak-lemak tu ke tempat yang betul. Corset yang jadi pilihan dah tentulah Premium Beautiful.
Zaza teringat kata-kata seorang selebriti lelaki dekat TV, katanya dia selalu lihat wanita pakai cantik-cantik ketika ke kenduri kahwin. Tapi lemak berlipat-lipat kat bahagian pinggang. Oppsss… Malu kan bila lelaki sendiri yang cakap macam tu. So, better pakai corset cepat-cepat.
Yang dah ada Premium Beautiful jangan lupa pakai waktu hari raya nanti. Zaza pun dah ada. Bukan setakat hari raya, setiap hari pun memang wajib pakai Premium Beautiful ni.

Call / whatsapp Zaza untuk free fitting dan free consultation. 
019-3075397
zazalinaothman@gmail.com

Share This