Ramai yang mesej tanya Premium Beautiful ni bolehkah dipakai untuk yang berpantang secara cesarean atau apa jua jenis pembedahan. Jangan risau, Premium Beautiful ni memang serba boleh. Semua jenis masalah pun boleh diselesaikan. 
The best pasal Premium Beautiful ni, ia dapat menyembuhkan luka pembedahan dengan cepat. Teknologi FIR pada fabrik Premium Beautiful ni dapat membantu memulihkan luka pembedahan untuk sembuh dengan cepat dari biasa. Selain itu, FIR juga boleh melancarkan perjalanan darah dan memberi tenaga pada badan kita.
Macammana nak pakai Premium Beautiful selepas pembedahan? First of all, anda kena pastikan luka bahagian luar tu dah kering. Sebelum sarung Premium Beautiful, bolehlah anginkan pada bahagian luka / parut untuk pastikan yang ia benar-benar kering. Sebab, ini untuk elakkan luka itu lembap. Lepas tu dah bolehlah sarung Premium Beautiful. Boleh mula pakai ikut part by part kalau masih dalam tempoh berpantang.
Ini antara beberapa manfaat berpantang bersama Premium Beautiful
1. Tiada lagi rasa ngilu, pedih dan berdenyut di tempat luka. Luka jahitan beransur sembuh dan pulih seawal 3 hari.
2. Badan rasa bertenaga
3. Bahagian luka tak terasa sakit ketika bersin, batuk atau ketawa. Selalu diberitahu yang orang bersalin secara pembedahan ni, mengalami kesukaran untuk melakukan perkara tersebut sebab bimbang tekanan di bahagian luka boleh menyebabkan rasa sakit dan ngilu.
4. Pergerakan lebih mudah dan tak sakit
5. Darah nifas keluar dengan lancar
6. Luka jahitan luar cepat kering dan sembuh
7. Memperkemas dan menyengkak rahim dari jatuh sebab cesar tak boleh berurut.
8. Mengeluarkan angin dalam badan
9. Kurang risiko bayi terkena jaundice yang tinggi kerana FIR pada Premium Beautiful menghalang jangkitan
10. Jimat tenaga dan kos sebab boleh dipakai selepas berpantang untuk maintain badan.

Untuk ibu yang tengah berpantang, Zaza ada special offer nak kasi. Nak tahu apa, boleh hubungi Zaza ok.
Zazalina
019-3075397
Share This