Dilema Kaki Saiz Kecil

Paling Kak Zaza tak suka dan rasa sedih bila kena shopping kasut. Kak Zaza tahu, ramai wanita yang suka sangat shopping kasut ni kan. Dan ramai wanita juga yang suka buat koleksi kasut. Tapi bagi Kak Zaza, memang dilema betul bila terpaksa shopping kasut. Sebab,...

Best Friend Forever

“Best friends are people you know you don’t need to talk to every single day. You don’t even have to talk to each other for weeks, but when you do, it’s like you never even stopped talking at all.”Dah 9 tahun berkawan. Walaupun cuma jumpa...

Istilah Gemuk Pada Wanita

Scroll-scroll Facebook tadi, terjumpa pulak ada kawan post gambar ni. Istilah gemuk pada wanita. Agak-agak uoll la kan, uoll setuju tak dengan statement tu? Hehe..

Laksa Sarawak Thymes Cafe

Memang dah lama sangat teringin nak makan dekat Thymes Cafe. Baca dekat instagram memang makanan dekat sini sedap terutamanya laksa sarawak. Tapi sebab agak jauh dari KL maka selalu je tak berpeluang nak datang sini.Tapi, masa cuti merdeka lepas, akhirnya dapat jugak...