Excited sungguh bila dapat meraikan CDM Salleha Jumaat lepas. Bangga dan rasa gembira sebab dapat berkongsi kejayaan dan kegembiraan bersama-sama.
Apa yang buat saya kagum CDM Salleha ni sentiasa je bersemangat, sentiasa inspires orang lain untuk memajukan diri. Dan yang paling saya kagum, beliau ni dah lah ada 3 orang anak yang masih kecil tapi tak pernah pun menghalangnya untuk berjaya dalam perniagaan. Sebab itu saya sentiasa jadikan beliau sebagai sumber inspirasi, sebab kalau dia yang dah ada 3 orang anak boleh, kenapa saya yang belum ada anak ni tak boleh? Untuk berjaya, tak boleh ada sebarang alasan.
Dan Jumaat lepas, kami semua adik beradik Top Leaders Circle, meraikan bersama-sama kejayaan CDM Salleha yang telah berjaya mencapai pangkat tertinggi Crown Diamond Manager (CDM) dengan total group sales mencecah RM2 juta ringgit. 

Yang menarik perhatian saya bila CDM Salha Zain senaraikan sendiri halangan-halangan yang CDM Salleha terpaksa tempuhi di awal pembabitannya dalam business ini
  1. Ada tiga orang anak kecil. 
  2. Rumah jauh dari KL
  3. Bekerja 
  4. Tiada maid
Kagum kan?
Dan saya sebagai protege dan sebagai rakan, nak ucapkan sekali lagi tahniah buat Salleha. U deserve it! Penat lelah dan usaha yang tak berbelah bagi akhirnya membuahkan hasil. Dan terima kasih juga sebab banyak tolong saya selama ini. InsyaAllah, Zaza juga ingin berjaya seperti beliau. 
Kalau anda nak tau, CDM ni merupakan pangkat tertinggi dan bila dah capai pangkat ni, faham-fahamlah sendiri ya income bulanan tu berapa. Sebab tu semua pun memang memasang impian untuk berada di tahap ini.
 
Mendengar perkongsian dari CDM Salleha tentang perjalanan kisahnya menjalankan business ini dari biasa-biasa kepada luar biasa. Memang kagum dengan kesungguhan beliau.
Cenderahati dari kami semua untuk CDM Salleha. Suka tengok frame ni. Ia mempunyai maksud yang tersendiri.
Sebahagian dari team TLC. Kami semua bangga diterajui CDM Salleha. Harap lepas ni kejayaan akan sentiasa bersama kami.
Meriah tak meriahnya kami. Sampai terlindung muka Zaza. 🙂
Love you CDM!
Dengan CDM Izyan dan CDM Nur
Hadiah untuk CDM Salleha
Kami take over the camera! Haha, pantang betul nampak camera.
Nak berjaya tak perlu tunggu esok. Mulakan langkah hari ini. Jangan berikan alasan untuk berjaya. Buangkan segala halangan dan terus maju ke hadapan. 🙂
The Millionaire Project
Top Leaders Circle
Zazalina
019-3075397
Share This