Hai semua.. Rasa macam dah lama je tak tulis kat sini. Bukannya apa, sejak dua menjak ni, teramat lah busy dengan kerja-kerja di office. Tapi bersohobiz tetap on. Ha, itu yang menariknya buat sohobiz ni. Bila-bila masa, di mana-mana pun, tetap on.

Ok, hari ni, saya nak beritahu, yang saya pakai Cozuma Mattifying Lipstick Pandora Red. Ha, first time tau saya pakai colour merah. Selalu saya suka light pink je. Tapi saya suka lipstick ni, sebab dia tak mengeringkan bibir. Bibir saya ni memang jenis kering. Salah pakai lipstick boleh buat bibir saya mengelupas teruk. Tapi, lipstick ni, elok je lembab. Yang paling saya suka, kita tak rasa pun ada lipstick kat bibir.

Ok tak saya pakai colour ni? Ni warna Pandora Red
Ok, ada 5 warna semuanya. 
Harga RM35.00
Kalau nak bibir cantik lepas ni, boleh dapatkan terus dari saya ya 🙂
019-3075397
Share This