Wah, minggu ni minggu celebration je. Dah lepas celebrate CDM Salleha malam tadinya hari ni pula ialah majlis meraikan mereka yang berpangkat diamond. Kali ni majlis berlangsung dekat Mines International Convention Centre. 
Yang istimewanya pada malam itu, CDM Al-Faath telah terpilih untuk menjadi speaker. Menceritakan pembabitan beliau sehingga berjaya dalam Top Leaders Circle.

Yang menariknya, sewaktu di panggil ke pentas, kami semua ahli Top Leaders Circle telah bersama-sama naik ke pentas mengiringi CDM Al-Faath. Meriah rasanya, sehingga sekarang ni pun masih terbayangkan suasana tersebut. Yang best sebab kami semua seperti tahu peranan masing-masing. Dari situ je dah nampak yang kami semua ni memang bersatu hati dalam apa jua keadaan πŸ™‚

 Meriah kan! Memang best sangat masa ni.

CDM Al-Faath berkongsi cerita tentang kejayaannya
Di malam itu juga, disampaikan anugerah kepada mereka yang mendapat car fund. Best kan, dapat pulak kereta dari company.
Tahniah uolls.. Nanti boleh la tumpang πŸ™‚

Tahniah juga kepada penerima anugerah diamond. Kalau nak tahu anugerah ni adalah meraikan mereka yang berjaya mencapai jualan terkumpul sebanyak RM180,000 dan RM720,000.
Tak lengkap kalau tak bergambar dengan penaung TLC yang juga merupakan ikon sohonista Malaysia, CDM Salha Zain.

Confident je kan bila adanya Premium Beautiful. Nak pakai apa pun dah takda masalah πŸ™‚ Suka tengok mereka semua ni, nampak cantik.
Dengan new CDM, Salleha. Suka tengok style Salleha malam tu. Lain dari yang lain.
Dengan Ana. Ana pun cantik sangat malam tu.
Dengan semua ahli TLC. Yeah, We love TLC!
β€œEvery great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world.”
The millionaire project
Top Leaders Cicrle
Zazalina 019-3075397
Share This