Ramai lah di kalangan kita ni suka buat fakta sendiri tapi adakalanya kita pun tak tau kebenaran fakta ini. Dan biasanya orang yang menyebarkan fakta ini sebenarnya bukanlah pengguna tegar Premium Beautiful. Kalau pengguna tegar, sudah tentu kita tau dan kalau boleh, tak nak tanggal langsung Premium Beautiful ni sebab memang sedap pakai dan selesa. Bila tak pakai tu rasa taknak keluar rumah.
Ini antara beberapa mitos yang selalu je orang cakap tentang Premium Beautiful:
1. Panas dan rimas
    Zaza nak betulkan fakta ni. Pakai Premium Beautiful tak merimaskan langsung. Memang cuaca kat Malaysia ni panas, tapi Premium Beautiful tak langsung mengganggu aktiviti kita. Malah cuaca yang panas tu pun langsung tak merimaskan bila pakai Premium Beautiful ni. Sebab, fabriknya memang berkualiti tinggi. Fabrik dari akwatek dan akwadyne ini mempunyai serapan dan aliran udara yang baik. Kalau nak tahu, fabrik penyelam dasar laut dan angkasawan adalah fabrik yang sama dengan Premium Beautiful corset. Fabrik Premium Beautiful ini ringan, anti bau, anti peluh dan tinggi daya serapan. 
2. Ketat dan senak perut
    Ini lagi tak betul. Perlu diingat, Premium Beautiful ini bukan dipakai dalam keadaan yang menyiksakan dan ketat. Sebab tu, perlu cari Premium Beautiful Expert, untuk dapatkan size dan ukuran yang betul. Kami akan mengukur dulu badan anda (4 bahagian wajib) untuk tentukan saiz Premium Beautiful ini supaya anda dapat saiz yang betul. Penting sangat saiz yang betul ni, sebab jika saiz yang diberi salah, itu yang terjadi rasa tak selesa, sakit ataupun badan lebih besar dari sebelum tu, sebab alihan lemak tidak berlaku sepenuhnya. Jika anda berjumpa dengan agen PB yang terus je beri anda set PB tanpa ambil ukuran badan anda, hati-hati ya. Itu bukan cara yang tepat malah melanggar etika sebagai agen Premium Beautiful. Sebagai Premium Beautiful Expert, kami dah mendapat latihan dan kemahiran yang sepenuhnya untuk memastikan yang semua wanita akan dapat bentuk badan idaman.
Antara beberapa keluhan yg Zaza terima. Hati-hati ya. RM1,800 tu jadi sangat tak berbaloi jika tersalah beli, tapi akan jadi sangat berbaloi jika dapatkan dari Premium Beautiful Expert.
3. Tak nampak kesan pun?
Ini pun selalu je dengar kan momokan orang kat luar sana tu. Bila dengar macam ni, nak je tanya dia, pakai berapa lama yang tak nampak kesan tu? Biasa orang yang tak pakai inilah suka sangat buat momokan macam ni. Setakat pakai sekali dua, atau pakai time nak pergi kenduri tak perlulah nak buat statement seperti ni. Premium Beautiful bukan untuk dipakai pada occasion tertentu je, tapi untuk dipakai hari-hari. Selalu Zaza tekankan, pakai sekurangnya 8 jam sehari dan pakailah secara konsisten, insyaAllah, kesan tu akan dapat dirasai dan dilihat dalam masa 1 bulan ke 6 bulan yang pertama. Ni baru pakai beberapa kali dah sibuk takda kesan. Hehe.. Terfikir tak, lemak tu kita dah kumpul bertahun-tahun, takkan lah dalam masa seminit dah boleh hilang sepenuhnya. Sedangkan pergi slimming centre pun kena pergi banyak kali treatment dengan harga yang berganda dari Premium Beautiful. Itupun kena ikut jadual permakanan yang mereka berikan. Yang PB ni sangat mudah, pakai je lah, takda jadual makan pun. 😀 Sama jugak, kalau kita beli treadmill, tapi setakat guna sekali sekala, agak-agak boleh kurus tak?
 So, nasihat Zaza, teruskan je memakai Premium Beautiful ni untuk dapatkan kesan yang optimum. Jangan dengar atau peduli cakap orang yang sebenarnya tidak tau pun apa fungsi Premium Beautiful ni. Yang penting rasailah sendiri kesan dan alamilah sendiri pengalaman yang sangat indah dengan Premium Beautiful.
Love,
Your Premium Beautiful Expert
Zazalina
019-3075397
 
Share This