Ini kisah Isnin minggu lepas. Petang habis kerja, terus ke Ara Damansara untuk ambil ukuran badan customer pulak.
Sebelum tu singgah dulu dekat Citta Mall yang cuma 3 minit je dari rumah customer untuk berbuka puasa. Memang tak pernah lagi ke sini. Besar jugak shopping mall ni. Dan banyak sangat pilihan restaurant sampai tak tahu nak makan dekat mana. Fikir punya fikir, Zaza decide nak makan Korean food dekat Mr. Dakgalbi. Ni pun first time makan kat sini, tak pernah cuba lagi. Zaza order set nasi goreng dan ramen untuk 2 orang.

Yang menariknya, dia masak dekat meja kita. Asap kuali melekat pulak kat muka, Hehe.. Portionnya memang banyak. Rasa makan 4 orang pun cukup. Tapi makanan dia pedas sikit dari makanan korea yang biasa Zaza makan. Tapi bagi Zaza sedap lah sebab memang suka makan pedas. Kakak Zaza yang ikut sama malam tu sampai tak boleh bercakap sebab tak tahan pedas. Lepas tu waiter tu datang tanya nak tambah salad tak, bila dia datang bawak salad, dia bawakkan sekali air kosong. Padahal tak mintak pun. Mesti dia nampak kakak Zaza macam tersiksa je. Hehe…

Lepas tu, terus ke Pacific Place dekat Ara Damansara, rumah customer PB ni. Datang-datang memang disambut baik dan sangat peramah orangnya. Ibu muda anak satu ni berazam nak pakai PB untuk kembalikan semula berat badannya seperti sebelum beranak, dan nak dapatkan kembali bentuk badan asal. Jangan bimbang dear, InsyaAllah, dengan pemakaian konsisten, bukan saja dapat berat yang ideal, tapi tak pasal-pasal badan lebih cantik dari sebelum ni. Dah explain serba sedikit tentang PB dan ambil ukuran, esoknya datang bawakan set PB nya. Happy betul beliau bila dapat sarungkan PB ni kan
Untuk anda yang nak pakai Premium Beautiful, boleh contact Zaza. Ada special offer Zaza nak kasi. Kalau nak tau offer apa, whatsapp Zaza sekarang. 😀
Your Premium Beautiful Expert,
Zazalina
019 307 5397
(Free fitting and Free consultation)
Share This