Kak Zaza dapat jemputan ekslusif  dari company untuk menghadiri Gaya Koleksi Raya 2018 (GKR2018) baru-baru ni di Publika. Kak Zaza antara mereka yang bertuah sebab dapat lucky draw dan seterusnya berpeluang untuk bawak lagi seorang bersama dengan Kak Zaza hari tu. Tapi atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, Lily tak dapat nak join. Kesian dia, dah bersemangangat nak dating, siap dah pakai baju color merah lagi. Hehe, kami plan nak pakai color merah haritu.
Jadi, hanya Kak Zaza datang dengan mentor kesayangan Kak Zaza je Salleha Roslan. Balik je kerja terus pecut kereta ke event ni. Sebab nak ada kat situ awal, jadi takdalah tekejar-kejar pulak kat sana nanti.
Haruslah rasa excited sebab Kak Zaza terpilih antara orang yang terawal untuk lihat koleksi Infinence. Tak sabarnya nak tengok sendiri secara live hijab dan baju raya dari Rizman Ruzaini, handbag dan kasut yang diilhamkan oleh Prof. Datuk Jimmy Choo.
 
 
 
 
 
Ramainya yang hadir. Semua cantik-cantik bergaya pulak. Hari ni Kak Zaza kenakan baju Zalia dari Zalora.
Memang cantik-cantik sangat koleksi raya Infinence. Ni pertama kali SHOM keluarkan koleksi raya, dan nampaknya memang meletop lah raya ni dengan baju dan beg cantik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ni semua koleksi hijab dari Rizman Ruzaini. Cantik tau. Dapat pulak free brooch yang sangat ekslusif.

 

 

 

 

 

 

Yang ni antara koleksi handbag dan kasut yang diinspirasikan Prof Datuk Jimmy Choo. Sangat ekslusifkan?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cantikkan rekaan Rizman Ruzaini ni!
 
 

 

 

 

 
 
Duta SHOM pun ada sama menggayakan koleksi Infinence.
Uollssss, kalau nak dapatkan koleksi Infinence ni jangan lupa whatsapp Kak Zaza ye. Jomlah kita raya dengan bergaya tahun ni.
 
Zazalina
019 307 5397
Share This