Sebenarnya, memang banyak sangat kelebihan tentang pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM). Sampaikan ada yang panggil tilam ini sebagai selimut ajaib. Yelah, dengan hanya pegang selama beberapa minit, kita dah boleh rasa dan dapat tindak balas dari tilam ni.

Tapi, perlu diingatkan. Bukanlah bermakna tilam ni boleh menggantikan ubat-ubatan doktor. Kalau sakit, tetap perlu dapatkan rawatan doktor. BVSM ini hanya digunakan sebagai rawatan tambahan. Atau lebih tepat sekali sebagai rawatan sokongan untuk mereka yang mendapatkan rawatan dari doktor. Jadi, jangan salah anggap ye. Guna BVSM ni bukan bermakna tidak perlu berjumpa doktor.

Sejak menjadi agen BVSM ni, memang KakZaza dah berjumpa bermacam-macam jenis penyakit customer yang guna BVSM ni. KakZaza harap customer KakZaza berpuas hatilah dengan BVSM ni.

Dari pengalaman sendiri, BVSM ni memang membantu sangat-sangat dari segi kesihatan mak KakZaza. Kalau ada yang dah baca atau ikuti sebelum ni, tentu tau, macammana tahap kesihatan mak KakZaza, dan bagaimana BVSM ni dapat membantu meningkatkan kesihatan mak. Sebab tu, rasa bersalah pulak kalau tak share kelebihan BVSM ni. Sebab mana tau, kalau anda ada sakit yang memerlukan rawatan, boleh dipulihkan dengan teknologi yang ada pada BVSM ni.

Guna BVSM ni memang mudah. Ia tak memerlukan wayar atau elektrik pun. Hanya bentang pada tilam untuk dijadikan pelapik, atau boleh juga dijadikan selimut.

Antara kebaikan pelapik tilam BVSM ni

 

meningkatkan kadar metabolisme badan kita mengaktifkan sel-sel berfungsi        

 menggalakkan peredaran darah  

  meningkatkan daya tahan tubuh dan meningkatkan sistem imun 

   meningkatkan tahap tenaga 

   menstabilkan emosi dan mengurangkan tekanan

  re-energizes, pembaikan dan meremajakan sel-sel    

 meningkatkan daya hidup    

 meningkatkan keupayaan penyembuhan semulajadi   

 mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal   

 melegakan keletihan dan kesakitan  

  merangsang dan mengawal sistem saraf autonomik   

 menggalakkan fungsi jantung  

 

 menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

 

Sekarang ni harga pelapik tilam Bio Velocity ni cuma

RM1,403.70.

Tapi, KakZaza nak bagi harga istimewa untuk semua pelanggan KakZaza. Nak tau, kenalah whatsapp KakZaza ye.

Tapi nak lagi jimat, sekarang ni tengah ada promo.
Dapat lagi murah jika beli 3 set BVSM dengan KakZaza.

3 Set BVSM RM4,211.10 

Harga promo untuk 3 set BVSM cuma  RM3,373.40
Bermakna 1 set BVSM cuma RM1,124

Anda jimat sebanyak RM837.70!
Best kan?

Apa tunggu lagi, boleh terus whatsapp KakZaza untuk harga promo ni.
Boleh pakat-pakat dengan adik-beradik ke, kawan-kawan ke untuk dapatkan 3 set BVSM ini.

 

 

Share This