Kak Zaza nak memperkenalkan satu produk baru yang memang menambat hati. Kalau anda tengah tercari-cari produk penjagaan muka untuk anti-aging, yang buat kulit wajah rasa lembap sepanjang masa, yang selamat tanpa bahan kimia yang berbahaya, ha, inilah dia produk Infinence.
Antara kami ada yang sudah mencuba produk ini, dan apa yang boleh Kak Zaza katakan, produk ini memang best!!! Kulit jadi lembap je… Dan, yang bestnya, pembersih muka Infinence ni membersihkan wajah kita sehingga ke pori-pori. Dan, bertindak menanggalkan make-up sekali. So, tak perlu susah-susah nak guna penanggal makeup dulu. Pakai je Infinence ni, confirm wajah bersih. Mudah juga untuk solat kan, so makeup kat mata tu takdalah comot kan kalau ambil wuduk.

Infinence Skin care

Infinence : Siri Penjagaan Wajah Terbaik Skin care

Cantik kan packaging dia. Boleh tahan 2-3 bulan penggunaan ni.

Infinence : Siri Penjagaan Wajah Terbaik Skin care
Jangan risau, produk ini selamat digunakan. Bahan yang terkandung dalam produk Inifinence ni tiada alcohol, mineral oil, paraben, dan bahan terlarang yang lain.
Infinence : Siri Penjagaan Wajah Terbaik Skin care

Ada 5 kesemuanya. Dan harga pun tak mahal tau. Satu set ni cuma RM835 saja.
Infinence : Siri Penjagaan Wajah Terbaik Skin care
Hydrating Duo Cleansing Mousse RM119.00
Yang ini untuk bersihkan wajah dari kotoran. Make-up pun memang terus tanggal tau. Yang paling best, kulit wajah rasa lembut. Lepas cuci wajah tu, muka tak rasa menegang atau kering seperti sesetengah pencuci lain. 

Infinence : Siri Penjagaan Wajah Terbaik Skin care
24H Hydrating Toning Essence RM169.00
Dah cuci muka, wajib guna toner untuk pastikan pori-pori kulit tadi tak terbuka. Best pasal toner ni, sebab kulit rasa lembap dan lembut je. Kulit pun rasa segar je. Dan, ujian klinikal membuktikan, selepas 28 hari, kedutan di wajah berkurang 20%

Infinence : Siri Penjagaan Wajah Terbaik skin care
Intensive Triple Reviving Serum RM189.00
Lepas letak toner, usapkan wajah dengan serum ni. Uolls akan perasan, garisan di wajah berkurang dan kulit rasa anjal. Serum ini juga boleh dijadikan serum mata tau. So, dark circle dan sembap bawah mata tu dapat dikurangkan.
Infinence : Siri Penjagaan Wajah Terbaik skin care
Essential Illuminating Day Cream RM169.00
Day cream ni pun best. Tak melekit dan tak berat. Mengandungi SPF 30 untuk melindungi kulit dari bahaya sinar matahari.

Infinence : Siri Penjagaan Wajah Terbaik skin care
Advanced Overnight Regeneration Cream RM189.00
Cream ni bekerja waktu malam. So bangun-bangun pagi, kulit rasa lebih licin, lembut dan cerah. 
Kalau beli 1 set ni dari Kak Zaza, dapat FREE lagi 1 botol serum tu (sementara tengah ada promosi ni lebih baik grab cepat ) Set ni pun pakai sikit je, so memang tahan lama lah. Kalau nak beli satu-satu pun boleh.
Bila pakai Infinence ni, ramailah yang mula nak pegang-pegang kulit sendiri. Sebab lembut sangat kan. 
Infinence : Siri Penjagaan Wajah Terbaik testimoni

Infinence : Siri Penjagaan Wajah Terbaik testimoni

Infinence : Siri Penjagaan Wajah Terbaik testimoni

Hehe masing-masing excited giler dengan perubahan kulit masing-masing. Lepas ni berlawan-lawan lah muka siapa paling glowing.
Uolls yang nak kulit lembut seperti baby, kedutan wajah hilang dan kulit cerah, lembap dan berseri-seri, boleh lah cuba sendiri dan alamilah sendiri kehebatan produk Infinence ni.
Boleh whatsapp Kak Zaza ya 🙂
Zazalina

019 307 5397
Share This