Disebabkan permintaan melampau-lampau terhadap Min Kaffe dan lain-lain produk lagi, Kak Zaza nak offer lah peluang berniaga kepada semua pembaca blog ini, untuk jadi mini stokis.
Apa fungsi mini stokis ini?
Mini stokis ini adalah kedai mini anda di mana, anda sebenarnya tak perlukan kedai secara fizikal pun untuk jalankan business ini. Cukup dengan hanya ada handphone, line internet atau kalau ada laptop sendiri lagi bagus. Kedai boleh dibuat di rumah sendiri, dalam kereta atau di mana je anda berada. Simple je kan?
Modal?
Apa-apa perniagaan pun perlukan modal. Tapi jangan risau, modal untuk perniagaan ini boleh dapat balik 100%. Dan modal permulaan tidak perlukan jumlah yang besar pun. Anda boleh bermula dengan modal yang rendah. Yang penting, modal insan anda tinggi 🙂
Apa kelebihan menjadi mini stokis ini?
Dah tentu anda dapat balik pulangan modal seperti yang Kak Zaza mention dekat atas. Selain dari itu, peluang untuk anda dapat extra duit bulanan, dari RM500. Plan business yang kami tawarkan ini, boleh bantu anda dapat income sehingga RM5,000 dalam masa 3 bulan je!
Kalau anda berminat, boleh segera hubungi Kak Zaza ya. Jangan malu dan segan, kita sama-sama buat.
Jadi Stokis / Pengedar Min Kaffe

Jadi Stokis / Pengedar Min Kaffe
Zazalina

019 307 5397
Share This