Pelakon hollywood tekenal pun memilih corset sebagai cara mereka untuk kekal langsing. Jessica Alba pun pakai corset untuk kurus.
“Saya memakai dua lapis korset siang dan malam selama tiga bulan. Ia memang berpeluh tetapi berbaloi.” 


Selain dua lapisan yang korset untuk sokongan, dia mengamalkan makan diet yang sihat, dan minum air yang banyak sehingga dia mencapai berat matlamatnya, Dia juga menunggu tiga bulan untuk memulakan pemakanan dan senaman selepas bayi pertama dilahirkan, dan dua bulan selepas kedua.

Beberapa selebriti termasuk Kourtney Kardashian, Gwyneth Paltrow, dan Jennifer Garner semuanya dikhabarkan telah menggunakan korset dari beberapa jenis untuk kurus dan langsing.



Jessica Alba


Jeniffer Garner 
Kourtney Kardashian


Gwyneth Paltrow


Yang ini diri sendiri 😀 
Yes, Zaza pun memang pengguna tegar corset Premium Beautiful.

Zaza and friends.. 😀 

Nak jugak selit gambar sendiri kat sini.

Apa pun, lihatlah sendiri hasil memakai corset. Mungkin automatik kalau badan cantik, tangan nak letak kat pinggang je kan. Sebab, rasa confident, posture badan tegak, pinggang ramping, tu yang asyik nak letak tangan kat pinggang je 😀

Corset adalah langkah yang paling mudah nak kurus. Orang kata, seksanya nak cantik, tapi kalau dengan corset yang Zaza pakai ni, tak seksa langsung! 
Fabrik yang sangat menyerap lembapan, dan disuntik dengan sinar FIR menjadikan korset Premium Beautiful ni pilihan Zaza untuk kekal kurus. I pun nak jugak feeling macam Jessica Alba kan. 😀




Dan dalam banyak-banyak corset, kenapa Premium Beautiful ni pilihan Zaza? 

1. Produk superbrand
2. Lebih 20 tahun di pasaran. Bermakna ia mendapat tempat di hati ramai wanita kerana bertahan lama di pasaran.
3. Free warranty – beli mahal kalau takda warranty, tak seronok jugak kan. Macam PB, warranty tu seumur hidup, tak kiralah berapa kali repair pun tetap FREE tanpa ada hidden charge 😀

Dan bila dah miliki corset PB ni, memang pilihan Zaza tu tak silap lah. Sangat puas hati. Sebab:

1. Fabrik sangat selesa. Ia menyerap lembapan. Tak panas dan merimaskan.
2. Belakang badan sangat selesa, sedap, tak sakit, rasa lega, dan macam-macam lagi feeling yang tak tau nak gambarkan rasa. Dulu belakang rasa sangat letih dan sakit, buat diri rasa tak bersemangat dan bongkok. Tapi, PB ni.. Zaza kasi 5 bintang!
3. Badan maintain!!! Yes, ini yang paling Zaza suka sangat. Zaza memang kategori saiz S. Tapi, tau tak, Zaza pernah rasa risau sebab bila dah masuk 30an, Zaza rasa metabolisme semakin berkurang, rasa macam dah ada lemak sedikit, dan rasa macam gemuk dan berat, walhal bila timbang sama je. Diri mula rasa tak selesa. Then, cepat-cepat decide pakai Premium Beautiful ni sebab takut gemuk. Sebelum badan sempat mengembang lebih baik Zaza do something supaya mimpi ngeri tu tak terjadi. Dah lah tak pandai nak diet-diet ni, nak buat exercise pun kadang-kadang je (boleh dikira dalam setahun tu berapa kali je buat). Dan hasilnya, badan rasa ringan, lemak yang rasa macam nak berkumpul tu takda. Seriously suka sangat.

Uoll, jangan fikir lama-lama sangat nak pakai corset PB ni. Makin lama fikir, makin benyak lemak terkumpul kat badan tu. Tak seronok kan kalau tiba-tiba kawan kita kata, eh, bertambah sihat u sekarang ni. Kalau Zaza tu dah mimpi ngeri sangat. Dari elok-elok pakai size S, terpaksa tukar size M. Dari pakai size M terpaksa tukar size L. Tak suka tak suka.
Lihatlah sendiri artis Hollywood pun bukannya sebab badan mereka memang cantik, tapi mereka buat sesuatu untuk cantik. Dan pakai corset ni memang jalan yang sangat senang sekali untuk mereka yang kuat makan dan malas nak bersenam.
Love,

Premium Beautiful Expert

Zazalina

019 307 5397


Share This