Jumaat ialah hari bersama Top Leaders Circle. Sebab, bila sebut je Jumaat, automatic terus teringat dekat Top Leaders Circle. Memang dah sebati dalam jiwa dah. Mana-mana pergi, dalam setiap apa yang dilakukan, tak pernah lupa langsung dekat TLC ni. Hehe.. Dah macam orang bercinta pulak kan. Tapi bercinta dengan TLC ni seronok, sebab banyak dapat ilmu yang berguna, dapat income yang meletop, dapat rakan-rakan yang memahami. Takdalah rasa sakit hati macam bercinta dengan kekasih. Oppsss… Hehe… Ada ke yang merana bercinta ni? Ha, meh bercinta dengan Top Leaders Circle, confirm hati rasa happy je hari-hari.
Jumaat macam biasa, ada kelas ilmu. Setiap Jumaat malam memang berkampung dekat Top Leaders Circle Centre dekat Gombak. Kelas ni memang PERCUMA untuk semua usahawan TLC. Dan tiada paksaan pun nak datang ke sini. Kelas ni tak wajib, tapi apa yang boleh Zaza katakan. Rugi kalau terlepas satu hari pun kelas TLC ni. Sebab, setiap minggu banyak sangat informasi dan ilmu baru yang Zaza belajar. Kata nak jadi CDM. Nak CDM, kenalah cekal hati dan kena lah dekatkan diri dengan ilmu. Ilmu ni pulak, bukan untuk diri sendiri je, tapi untuk diperturunkan dekat rakan kongsi Zaza pula.

Kedua-dua mereka ini merupakan idola Zaza. Mereka berjaya buktikan yang setiap wanita mampu menjadi wanita luar biasa. Jika ada keinginan, segalanya memang tak mustahil.

Lain sangat tau aura kalau berkumpul dengan mereka ini. Rasa penat balik dari office terus bergegas ke sini memang tak terasa langsung bila dah bersama mereka ini. Ajaib kan. Kalau nak rasa, jom Zaza bawak ke kelas. 😀
Setiap kami ada cerita masing-masing kenapa dan bagaimana bermulanya business ini. Tapi yang pasti niat kami sama, untuk merubah masa depan dan menjadikan kehidupan lebih senang untuk masa akan datang. Kami buat semua ini bukan untuk mengejar kemewahan. Benar, duit bukan segalanya dalam kehidupan ini tapi segalanya dalam dunia ini memerlukan duit. Untuk mendapat keselesaan untuk jangka masa panjang, perlulah berubah cara tindakan dan permikiran kita. Orang-orang di sekeliling kita juga memainkan peranannya. Kalau nak berjaya, berkawanlah dengan orang yang berjaya, nak positif, berkawanlah dengan orang yang mempunyai fikiran yang positif. Dan di TLCC inilah tempat yang sesuai untuk melepaskan tekanan yang dihadapi sepanjang minggu selain untuk belajar. Pembelajaran memang takkan terhenti tak kira lah dalam apa sekalipun bidang yang kita lakukan.

Amazing kan. Dari tak pernah kenal antara satu sama lain, kami di sini berkumpul tanpa mengira latar belakang. TLC lah yang menyatukan kami semua. Ada yang dari utara, pantai timur, selatan sanggup datang ke sini setiap minggusemata-mata untuk merubah masa depan. Dan kita sendiri, apa yang kita sanggup lakukan untuk berikan keselasaan kepada keluarga kita? Dan percaya tak kalau Zaza kata, yang dalam gambar ni. semuanya adalah usahawan TLC yang jual sabun ketiak dan Premium Beautiful? 
Zaza tahu ada antara kita yang nak berniaga tapi tak tahu cara, bagaimana dan produk apa nak jual. Tak perlu runsing-runsing. Dekat Top Leaders Circle kami akan tunjukkan cara dan bagaimana nak besarkan impian anda. Boleh hubungi Zaza untuk maklumat lanjut ok.
Tak sabar nak tunggu Jumaat lagi! 😀
Zazalina

019 307 5397
Share This