Kebanyakkan rakan-rakan memang tahu Zaza pengguna Premium Beautiful. Dan dah lebih 2 tahun Zaza jadi pengguna tegar. So, ramai jugak lah yang tanya apa keistimewaan dan ciri-ciri Premium Beautiful ni sehingga Zaza setia sangat dengan corset ni.
Ok, ini antara ciri-ciri Premium Beautiful.
  • Satu-satunya corset yang ada title SUPERBRAND. Bila ada title ni, kita tahu, yang corset ni memang berkualiti dan menjadi pilihan ramai.
  • FREE WARRANTY sepanjang hayat. Maksudnya jika berlaku sebarang kerosakan pada PB seperti koyak, hook tercabut atau tulang patah ke, boleh hantar repair bila-bila masa tanpa resit dan secara PERCUMA.
  • 360 darjah kuasa regangan. Bila pakai PB dengan saiz betul, kita rasa selesa je nak bergerak tanpa rasa sakit dan nak buat aktiviti lain pun senang. Nak sembahyang atau nak berjogging ke takda masalah.
  • Fabric PB anti bacteria, so memang tiada masalah bau. Dan fabric PB ni menyerap lembapan, so kalau berpeluh ke, ia cepat serap. So bila kita pakai PB tak kira apa suhu dan cuaca, ianya tetap selesa.
  • PB terbaik untuk legakan masalah sakit belakang dan slip disc.
  • PB boleh tolong naikkan balik peranakan, period lancar tanpa senggugut setiap bulan, dan menghilangkan masalah keputihan.
  • Dan of course, pakai PB bantu kita untuk maintainkan berat badan kita. Walau makan terlebih sikit dari biasa, ia tetap control badan kita dari mengembang. Nasihat Zaza kalau sesiapa yang baru memakai PB, eloklah kurangkan makan sikit untuk 3 bulan pertama untuk dapatkan kesan yang cepat.
Itu antara ciri-ciri Premium Beautiful. Kalau ikutkan ada banyak lagi keistimewaan PB. Takpa, Zaza akan tuliskan keistimewaan PB dalam entry yang lain pulak.
keistimewaan-premium-beautiful
ZAZALINA
019 307 5397
Share This