Ramai yang tanya Zaza, bila join Top Leaders Circle memang wajib ke kelas ke? Saya takda masa lah nak ke kelas. Selalunya itu je yang orang selalu tanya Zaza. Jawapan Zaza senang je. Kelas ni memang lah tak wajib. Takda ambil kedatangan pun dik. Tapi, bila nak berjaya, kita kena lah rajinkan diri ke kelas. Sebab tanpa ilmu yang cukup, sudah tentu pincanglah sikit pergerakan kita. Seperti di sekolah juga, kalau tanya pelajar cemerlang tentang rahsia kejayaan mereka, sudah tentu jawapannya ialah focus dalam kelas. So, di situ pun dah terbukti yang kelas memang perlu untuk kita berjaya. Dari kelas ini jugak mengajar kita tentang skill leadership dan bekerja dalam kumpulan.
Zaza beruntung berada dalam Top Leaders Circle yang sentiasa mengambil kira keperluan kami untuk menjadi usahawan berjaya, sentiasa je sediakan latihan dan ilmu untuk kami. Setiap minggu ada saja ilmu baru yang diberikan. Dan, baru-baru ini, bertuahnya Zaza sebab jutawan Premium Beautiful Kak Emma telah datang ke TLCC untuk berkongsi rahsia beliau dan tips-tips hebat tentang pasaran Premium Beautiful. Jangan tak tau, dengan business Premium Beautiful ni, boleh bergelar jutawan tau. Bayangkan, jika anda start business Premium Beautiful dengan Zaza sekarang, bulan pertama je dah ada RM4,500 dalam account anda. Itu tak termasuk dengan untung runcit dan benefits lain lagi. Fuh. Mana tak menggigil tiap bulan tengok akaun masing-masing. Kalau nak tau lebih lanjut tentang business Premium Beautiful ni, boleh contact Zaza ya.
Yang menarik perhatian Zaza, Kak Emma walaupun sudah bergelar jutawan, tapi sikapnya yang senang didekati memang mengagumkan Zaza. Beliau malah tak berselindung langsung tips yang digunakan beliau dan sentiasa je beri kata-kata inspirasi dan motivasi untuk kami yang baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan. Malah, sempat lagi Kak Emma nasihatkan kami tentang bagaimana nak berbelanja dan buat saving.

Hebat sekali presentation dari Kak Emma ni. Zaza rasa kagum dengan semangat yang ditunjukkan beliau. InsyaAllah berkat tunjuk ajar beliau dan Top Leaders Circle yang lain, Zaza akan sampai juga ke tahap itu.

Sempat berposing dengan C yang diimport khas dari Italy ni 😀 Memang aura lain macam bila dah bersama dengan jutawan dan C ni. Bak kata Kak Emma tentang gambar ni, timbul gemuk-gemuk kulit C tu 😀
Kelas malam tu memang full house. Sayup-sayup je nampak Zaza dalam gambar ni.
Bergambar beramai-ramai dengan C .. Ahaks
Beruntung berada dalam Top Leaders Circle ni. Segalanya diberikan tunjuk ajar dari A sampai lah Z. Dari merangkak sampai lah dah boleh berlari. 
Dan macam biasa, seperti dah jadi rutin setiap kali ke kelas, mesti ada yang taknak balik. :p
Masa ni tak silap dah nak pukul 3 pagi, tapi masih lagi segar-bugar. Sambil tu discuss balik point-point penting waktu kelas dan dengar amanat CDM Salleha untuk appointment Zaza keesokkan harinya.
Share This