Sampai sekarang pun masih lagi terasa aura kelas semalam. Mana taknya, bila mendengar perkongsian dari CDM-CDM otai buat kita lagi rasa bersemangat dan bermotivasi. Banyak sangat dapat tips dari mereka ni.
Rakan-rakan TLC yang lain ada yang datang dari Melaka, Pahang dan Terengganu, tak lepaskan peluang untuk bersama-sama menimba ilmu. Ilmu nak bagi free, rugilah kalau tak ambil kan.
majlis ilmu top leaders circle
Dengan CDM Salleha

majlis ilmu top leaders circle
 CDM Ramzi. Siapa kata lelaki tak boleh buat business Premium Beautiful

majlis ilmu top leaders circle
 CDM Nur. Seperti biasa, suka sangat dengar kata-kata dari CDM Nur ni. 

majlis ilmu top leaders circle
Dengan sebahagian dari team Melaka 
majlis ilmu top leaders circle
Seperti biasa, lepas habis kelas, semuanya berkumpul untuk o-group untuk dengar kata-kata dari CDM Salha pula.  
majlis ilmu top leaders circle

Tak lepaskan peluang untuk bergambar dengan CDM Salha dan Nuzul yang datang dari Pahang.

majlis ilmu top leaders circle
My team!
Tak sabar pula nak tunggu kelas minggu depan. 
Mentor selalu kata, kelas tak wajib, tapi nak berjaya perlu hadirkan diri ke kelas. Selain dari belajar ilmu baru, kelas juga perlu untuk recharge balik aura dan semangat. Sebab dekat sini memang penuh dengan aura positif, so bila kita dikelilingi dengan mereka yang positif, automatik kita pun akan jadi positif. Dan Zaza setuju, sebab bila habis kelas, memang semangat tu jadi lagi bertambah-tambah. 
Share This