business online side income 2016
Terbeliak biji mata bila mentor tunjukkan payslip dalam perniagaan ini. Rasa macam tak percaya, tapi itulah hakikatnya. Gaji kerja part time di rumah, lebih banyak dari kerja sepenuh masa di pejabat-pejabat. Malah lebih mahal dari gaji bulanan seorang professional. Patutlah ramai di kalangan mentor-mentor yang bila dah capai pangkat CDM (Crown Diamond Manager merupakan pangkat tertingi dengan jualan 2 juta) mereka kata, mereka bebas dari masa, kewangan.. Ye,lah, kadang-kadang kita lihat orang yang bergaji besar, memang mereka bebas berbelanja, maksudnya bebas kewangan, tapi tak punya masa yang cukup untuk diri mereka sendiri. Tapi, dalam business ini, masa untuk diri sendiri dan keluarga memang terlebih-lebih pula..
Macammana nak buat kerja part time di rumah? Ini merupakan pencapaian yang sememangnya semua orang akan dapat dari business ini, tapi dengan syarat mestilah committed dan buat bersungguh-sungguh. Jika anda berminat, kami akan bersama-sama membentuk anda menjadi seorang usahawan yang berjaya.
Saya bukanlah hebat sangat, tapi saya juga belajar dari mentor yang berpengalaman. Maka, insyaAllah, ilmu yang saya dapat itu, saya akan sharekan dengan anda yang serius nak ubah masa depan dan keluarga.
Pernah tak hati terdetik teringin untuk mulakan perniagaan, tapi mungkin ada perasaan takut dan tidak tentu. Apatah lagi bila pelbagai alasan dalam minda seperti tiada modal, malu jika gagal, tiada masa, tidak tahu nak jual apa dan pelbagai seribu alasan lagi!
Nasihat saya, terus je bermula. Tidak perlu layan sangat lah alasan-alasan itu. Jika nak tunggu masa yang tepat, sampai bila pun kita tidak akan bermula, sebab kita sendiri pun tidak tahu bila masa yang tepat untuk kita bermula. 
Jangan asyik dengan alasan, sampaikan kita sendiri yang ketinggalan. Orang lain buat duit, tapi kita pula buat alasan.
buat business online side income 2016

buat business online side income 2016
Bayangkanlah jika inilah income bulanan kita setiap bulan. Nak buat simpanan pun takda masalah. Senyum je setiap bulan, betul tak? 
Nak tak dapat income macam ni? Contact saya ya untuk mulakan perniagaan sekarang. Buat kerja part time di rumah je.

Zazalina

019 307 5397
buat business online side income 2016
Share This