Min Kaffe minuman kopi paling sihat, paling best, paling banyak khasiat.. Paling awesome, cergas bertenaga sepanjang hari. Cuba sendiri baru tau apa yang best dengan Min Kaffe ni.
Antara kelebihan Min Caffe
1. Formulasikan dengan Garam Buluh organik dan semulajadi serta dikisar bersama serbuk kopi segar Robusta
2. Membekalkan pelbagai mineral yang merupakan penting untuk jantung
3. Memberikan tenaga
4. Melegakan migrain
5. Sesuai untuk kencing manis dan darah tinggi
Actually, ada banyak sangat khasiat Min Kaffe ni tau. Kalau nak tau lebih lanjut lagi bolehlah baca kat sini
Testimoni lain
Khasiat Min Kaffe
Ini baru je restock tapi dah diborong customer. Bila tau ada super jimat dengan Min Kaffe ni, terus je borong semua. Katanya nak buat stok untuk ibu dan ayah di kampung.
Uoll penggemar kopi Min Kaffe ni boleh je hubungi Kak Zaza.
019 307 5397
Free delivery sekitar Kuala Lumpur, Ampang dan Damansara.
Free postage untuk 3 kotak Min Kaffe.
Nak buat income tambahan dengan Min Kaffe ni pun boleh. Sambil minum kopi sambil dapat income pun seronok jugakkan? 
Sekarang ni ada projek terbaru, simple plan untuk mereka yang berminat nak berniaga tapi dengan modal yang rendah. Tau tak, dalam masa 3 bulan je boleh dapat income tambahan RM5,000!!
Wow seronoknya. Kalau kerja, kena tunggu setahun untuk dapat increment. Increment pun biasanya hanya cecah ratus-ratus je. Tapi kalau dengan plan ni, dalam masa 3 bulan dah boleh dapat ribu-ribu.
Boleh contact Kak Zaza untuk keterangan lanjut.

019 307 5397
Share This