Lawanya collection baju raya dekat Zalora. Memang rambang mata tak tahu nak pilih yang mana satu. Salah satu yang menarik perhatian Zaza ialah koleksi dari Jovian Mandagie. 

Kalau badan macam model dalam gambar ni, memang tak jadi masalah nak pakai baju design macam ni. Tapi bagi sesetengah kita, rasanya mungkin agak sukar nak capai badan seperti model ni kan, 
Tapi, from my experience dan pengetahuan tentang corset Premium Beautiful, actually tak sesusah mana pun. Kita boleh touch up sedikit badan kita dengan corset. Dengan corset, akan bantu kita untuk dapatkan badan yang seakan-akan hour glass, so akan nampak lebih menarik jika pakai pulak baju-baju yang design seperti ni. Orang pun takkan perasan kekurangan yang ada pada badan kita seperti lemak yang terjojol dan bersepah (Benci kalau ada masalah ni terutama di bahagian perut dan belakang badan)
Tak nampak perfect macam model pun sekurangnya kita akan lebih confidence bergaya dengan baju raya. Tapi percayalah, kalau u consistent pakai corset, tak mustahil kita pun akan dapat badan perfect macam model ni jugak satu hari nanti kan?
Sekarang ni memang dah banyak sangat corset dan ada pelbagai jenis brand, tapi Zaza tetap setia dengan Premium Beautiful corset. Sebab ia memang berikan apa yang Zaza inginkan. So, pada yang tercari-cari corset, memang Zaza suggest sangat Premium Beautiful ni. Sebab, ia sangat selesa, bila pakai tak panas, tak bergulung-gulung, tak senak dan dalam masa yang sama, ia membantu dari segi kesihatan jugak. Dengan Premium Beautiful corset, u all dah tak perlu nak risau lagilah. Biarkan je corset tu bekerja untuk kita 😀 
I have for myself and tak sabar nak melaram dengan baju-baju ni. Anda pulak macammana? 
Kalau u all nak jugak, boleh order di
019 307 5397
Khas untuk anda pembaca blog ni, ada special discount dan special gift jika anda dapatkan Premium Beautiful sekarang 😀
Share This