Alhamdulillah, selesai majlis meraikan para usahawan yang mencapai jualan terkumpul RM20,000 dan RM60,000 Sabtu lepas bertempat di Wisma MCA, Jalan Ampang Kuala Lumpur. Seperti yang Zaza pernah tulis sebelum ni, cuma ada 5 pangkat je dalam business ini. Dan Sabtu lepas meraikan mereka yang berada dalam pangkat SM dan SSM iaitu pangkat pertama dan kedua. Ada cuma lagi 3 pangkat je nak didaki. Tahu tak apa maksud pangkat ini? Pangkat ini juga bermaksud income sebulan dalam sekitar RM3,000 ke RM4,500 sebulan. Mungkin ada yang akan kata, ala, sama je dengan income saya sebulan. Tapi, kalau buat business ini, ia tambahan kepada income kita tau. Bayangkan kalau gaji sebulan kita RM5,000, ada pula extra income RM3,000 ke RM4,500 sebulan. Seronok tak? Itu baru cakap pasal pangkat SM dan SSM je. Belum lagi cerita pasal pangkat yang tertinggi lagi. Sedangkan cuma at least bekerja selama 2 jam sehari je.. Memang siapa lah yang taknak tolak peluang ini kan. Dan lagi business ini pula ada mentor yang dah terbukti dah berjaya. So apa lagi. Cuma ikut je lah gerak kerja mereka dan ikut je lah panduan yang mereka berikan. So simple. 
Istimewanya kali ini, dari jumlah usahawan yang naik ke pentas, 50 orang darinya adalah dari Top Leaders Circle sendiri. Bangga sangat sebab TLC melahirkan ramai sangat usahawan yang berjaya. Dan pastinya kejayaan ini merupakan kejayaan bersama dan hasil duplikasi gerak kerja mentor-mentor.
Ini cuma sebahagian dari Top Leaders Circle. Memang bergegar lah Wisma MCA Sabtu lalu dengan sorakan dari kami. Hehe..
Inilah tulang belakang TLC. Kami cuma tiru kerja mereka je dan diperturunkan kepada semua usahawan lain.
Ini antara orang-orang terpenting Zaza dalam business ini. 
Yang tengah tu CDM Salleha. Yang di sebelah kiri tu Nurin, rakan kongsi dari Pulau Pinang. Nurin ni antara rakan kongsi yang sangat committed. Orang-orang Pulau Pinang, yang nak dapatkan produk hebat kami dan yang berminat nak buat income bersama kami boleh serbu Nurin. 
Dengan Ana, orang yang bertanggungjawab mendidik Zaza dalam TLC ini. 
Yang ni pulak TLC Pahang. 
TLC Melaka
Dalam majlis ini pun. CDM Salha Zain yang juga Sohonista Icon Malaysia masih sempat lagi berikan tips dan kata semangat untuk TLC. 
Tengah tunggu turn nak ke pentas pun masih sempat lagi bergambar 😀
Masing-masing serious reply whatsapp dari customer. Maklumlah, kedai online ni memang buka 24 jam, so memang tak kira masa dan di mana saja melayan permintaan customer. 😀
Bersama CDM Salha dan Nurin
Nuzul diapit dengan jutawan Premium Beautiful. Siapa kata kaum adam tak boleh buat business ini. Lihat sendirilah bukti ni. Dah buat business ini lebih 10 tahun dan dah bergelar jutawan pun. Kalau kita asyik ragu-ragu dan berkira-kira nak start business ni, sampai bila pun takkan nampak hasilnya. Lebih baik bertindak sekarang. Macam mentor Zaza selalu kata, kalau tak bersedia untuk berubah, bersedialah untuk bertabah.
Photographer khas kami.. Hehe.. dari kiri tu Paidi yang pun naik pentas atas pencapaian SM. Dan yang kanan tu, CDM Al-Faath yang merupakan pakar IT dan TLC master dalam sosial media. Eh lelaki lagi kan? 😀
Alhamdulillah, Zaza dijodohkan dengan kumpulan Top Leaders Circle. Tak sangka, kini Zaza dah ada business sendiri. Dan harapnya berkembang dan terus maju lagilah di bawah Top Leaders Circle.
Kalau nak tahu lebih lanjut lagi tentang business dengan Top Leaders Circle ni, boleh contact Zaza. Bersama-sama kita beri kehidupan yang selesa untuk generasi kita akan datang.
Love,
ZAZALINA

019 307 5397
Share This