Majlis penganugerahan untuk mereka yang mendapat jualan RM20K-RM60K baru je berlangsung minggu lepas. Dan ini merupakan majlis anugerah SM/SSM yang terakhir untuk tahun ini. Tahniah diucapkan kepada penerima anugerah. Pangkat SM merupakan stage yang pertama dan merupakan permulaan dalam perjalanan bisnes ini. So ini merupakan penambah semangat untuk kita semua lebih berusaha meningkatkan lagi pencapaian kita.
Majlis seperti biasa memang meriah dengan sambutan dari syarikat, mentor dan rakan kongsi. Sokongan ini pun dah jadi penaik semangat kan. 
Saksikan sendiri kemeriahan majlis ini 😀
Orang kuat dalam Top Leaders Circle
Penerima anugerah pada majlis itu
Tahniah kepada semua penerima anugerah. You are great!
Suasana pentas utama

 We Love Top Leaders Circle

Mentor sentiasa je bersama tak kira waktu 😀
Pose wajib kami. Kali ni dengan CDM Hamisah.

Selfie!!
Candid
Tiga dara dengan bonda kesayangan 😀
Kami semua single.. hehe

Kalau dah jumpa kamera, macam ni lah kami.. :p
Cantiknya mommy berdua ni.
CDM Salleha dan Myra
Dengan ‘kembar’. Ramai yang kata kami nampak sama. Sama tang mana ya?
She’s my source of motivation
Love her spirit and hope one day Zaza pun sepertinya.
Jumpa lagi tahun depan untuk majlis penganugerahan SM/SSM ini. Semoga kita semua akan terus success dengan Top Leaders Circle.

Share This