Each Success Is the Beginning of the Next One




Alhamdulillah, bertemu lagi di majlis anugerah yang berlangsung di Wisma MCA baru-baru ni. Rasa macam baru je lagi meraikan majlis ni. Ini yang bestnya berada di dalam business ni, kita sentiasa diraikan dalam satu anugerah yang gilang gemilang.


Tak terlambat lagi rasanya nak ucapkan tahniah kepada mereka yang berjaya mendapat anugerah pada hari tersebut. Memang teruja sangat bila naik ke pentas.


Kejayaan yang datang ni memang tak datang bergolek. Banyak cabaran yang terpaksa di lalui namun itu semua sebagai penyuntik semangat untuk terus berjaya dan sentiasa ke hadapan. Tentu lebih manis kan bila penat lelah yang kita hadapi selama ni membuahkan hasil. Daripada tidak melakukan apa-apa langsung tapi nak hidup senang πŸ˜‰






Antara mereka yang berjaya dapat anugerah hari itu. Tahniah Ckin dan Leeza. Siapa sangka dengan jual Marine Essence pun, mereka dah berjaya ke tahap ini. Semuanya tidak mustahil kan.


β€œOur greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall.” 




Ini antara orang kuat dalam Top Leaders Circle. Memang happy dan bertuah dipertemukan dengan mereka ni. Sentiasa je commited dan tak pernah jemu-jemu mengajar kami semua untuk berjaya seperti mereka. Mereka ni semua dah berjaya buktikan mereka antara orang yang berjaya dalam business ni. dan saya amat kagum dan inspired. Nak berjaya, kita kenalah buat sesuatu di luar kebiasaan kita. Kalau setakat sama atau takut nak keluar dari kepompong amat mustahil lah nak capai sesuatu dalam hidup. 





β€œYou have to be uncomfortable in order to be successful, in some ways. If you stay in your comfort zone! You would never do the things that you need to do.” 



Dengan Lynna. Kagum dengan Lynna yang sentiasa je commited dalam apa yang dilakukan. Harap kejayaan akan sentiasa bersamanya.



With my beloved mentor, CDM Salleha. Excited dapat bersama-sama dengan a new CDM fresh from oven ;).. Tak terlambat rasanya nak ucapkan tahniah dekat CDM Salleha atas pencapaian yang sangat awesome. InsyaAllah, Zaza juga nak berjaya seperti beliau. And Salleha ni juga banyak tolong Zaza dalam business ni.. 


Dengan Nuzul, orang yang bertanggungjawab membawa Zaza ke dunia perniagaan ni. Tak pernah terfikir langsung sebelum ni. 



Dengan “mak’ dan “ayah”



Suka gambar ni. A picture is worth a thousand words πŸ˜‰




I Love TLC! We love TLC!


β€œThere are several paths to success; We are given multiple opportunities to achieve our potential throughout our lives. Some get there a little faster than others. But one thing is for sure; NO ONE gets there without first having a goal then taking action and LOTS of it!” 


Minggu depan majlis anugerah Diamond pula. Tak sabar nak saksikan sendiri. So readers, tunggu update dari Zaza ya πŸ™‚
Share This