Tadaaa….. Ini memang mandian favourite saya. Marine Essence Body Wash. Memang best tau mandi pakai body wash ni. Terasa seperti berada di spa je. Pagi-pagi mandi dengan Marine Essence Body Wash ni memang rasa fresh sangat. Rasa energetic sepanjang hari. Bau pun sangat wangi dan lembut je. Kulit rasa lembut, nyaman, dan semakin cerah. 🙂

Ia di datangkan dalam botol 250ml. Memang jimat pun sangat. Fungsinya sama seperti sabun Marine Essence yang ketul tu. Cuma yang ini dalam bentuk liquid.

  •  cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
  •  hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
  • kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
  • antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
  • kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
  • membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
  • melembutkan kulit
Macammana nak dapatkan mandian istimewa ni?
Whatsapp Zaza 019-3075397
Free delivery untuk mereka yang berada di Ampang, Keramat, KL City Area dan kawasan yang berhampiran 🙂
Yang pasti, bila mandi guna Marine Essence Body Wash ni, terasa seperti berada di spa pula 🙂

Share This