Seronok kan kalau pagi-pagi dah dapat berita gembira. Dan biasanya berita gembira tu akan buat hari kita pun penuh dengan keceriaan. 
Sampai-sampai je kat office tadi, Zaza dapat whatsapp dari pengguna sabun marine essence ni. Dia cakap dia nak order sabun lagi. Dia ni baru je beli sabun dengan Zaza 2-3 minggu lepas. Sambil tu Zaza tanya lah, ok ke sabun tu dengan dia. Dan yang menggembirakan Zaza, katanya baru guna seketul, ketiaknya dah cerah. Wah, gembiranya Zaza dengar. Memang kalau customer bagi feedback positif, Zaza pun turut tumpang gembira sama. Itu macam satu kepuasan untuk Zaza sebab dapat berkongsi sama kebaikan produk yang Zaza guna. Terus dia nak order lagi. Tapi nak order yang body wash pula, 4 botol terus. 
Memang sabun marine essence ni mendapat permintaan yang tinggi dari orang ramai. Sebab keberkesanan produk ini membuatkan orang ramai memang tercari-cari sabun ni. Selalu juga Zaza tanya customer, dapat tau dari mana pasal sabun ni, kebanyakan yang cakap mereka dapat recommendation dari kawan-kawan mereka yang memang pengguna setia marine essence ni. 
Ok, ini antara fungsi Marine Essence atau nama popularnya sabun ketiak yang menjadi kesukaan orang ramai ini:
  •  cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
  •  hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
  •  kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatal-gatal badan
  •  antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
  •  kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
  •  membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
  •  melembutkan kulit
  •  sabun yang beraura…rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.


Zazalina 019-3075397
Share This