Ya Allah. Bila fikirkan balik, baju yang Zaza pakai ni dah nak dekat 10 tahun! Ingat lagi masa tu Zaza masih bekerja dekat Alliance Bank Berhad. Masa tu tahun 2005 ke 2006. Dah lama rupanya.

Tapi… Tak sangkanya badan masih maintain macam 10 tahun lepas! Alhamdulillah. Harap-harap 10 tahun akan datang pun masih saiz yang sama! Tengok lah 10 tahun akan datang kalau baju ni masih dalam keadaan baik, kita pakai lagi ya 😀

Terima kasih Premium Beautiful! Memang teruja sangat bila badan masih sama macam dulu. Kalau takda PB, memang kena control makan la nampaknya. 
Uoll pun boleh jugak nak maintainkan badan. Kalau uoll rasa uoll susah sangat nak control makan, apatah lagi nak bersenam, Premium Beautiful sangat-sangat membantu!
Call/whatsapp Zaza 019-3075397
Share This