Lofalens ni antara contact lens favourite Zaza. Sebab, Zaza boleh pakai dari pagi sampai malam tanpa mata rasa kering pun. Mata rasa sangat selesa dan lembap. Tu sebab Zaza suka dengan lens ni.
Lofalens ni ada 7 colour kalau nak cuba, prescription dari 0.00 sampai lah 8.00.
Glam Grey
Sterling Grey
Gorgeous Pink
Cat Eyes Brown
Smokey Brown
Innocent Blue
Celebrity Brown

   
                
Setakat ni Zaza dah pakai 3 color dari koleksi lofalens.
Yang ni warna Gorgeous Pink. Suka sebab warna mata kita ala-ala macam Edward Cullen. Ahaks
Yang ni Glam Grey. 

Yang ni koleksi warna Celebrity Brown
Sudah pasti Zaza akan cuba koleksi yang lain pula. Dan yang best, service dari Lofalens ni pun memang terbaik. Kalau anda semua nak cuba contact lens warna dari koleksi Lofalens ni, jenguklah ke websitenye http://www.lofalens.com/. Boleh order terus dari situ, dan biasanya dalam masa sehari je dah sampai ke rumah anda 😀
Share This