Bangun pagi ni teringat sewaktu melancong ke Shanghai dengan Top Leaders Circle tahun lepas. Segala perbelanjaan adalah percuma kecuali untuk shopping je. Masa tu kalau tak silap Zaza cuma bawak dalam RM700 je dan cukup untuk shopping accessories, baju dan gift untuk family dan kawan-kawan di Malaysia. Itupun ada balance lagi. Mana taknya, semuanya telah disponsor oleh company dari duit hotel, transport, makan, entry tickets dan segala perbelanjaan lain. 
Bilik hotel pulak, bukan hotel biasa-biasa. Semuanya bertaraf 5 bintang. Kami tinggal di Radisson Blu Hotel Shanghai Hong Quan. Memang puas hati lah. 
Sebab tak perlu keluar duit walau sesen pun untuk tinggal di sini.
 Bilik memang selesa sangat. 
Bila baring je terus terlelap. Ngeeeee..

Kalau nak tahu aktiviti yang kami lakukan di Shanghai boleh click kat link ni




Memang happening sangat melancong dengan Top Leaders Circle. 
Selepas ni trip ke Osaka pulak.
Tak tahu nak gambarkan macammana melancong kat sana pulak.
Yang pasti sure sangat-sangat happening seperti trip-trip TLC sebelum ni.
Eh, uoll pun boleh join TLC tau dan ikut kami ke trip lain pulak.
 Mana tau anda akan ke Osaka bersama kami.
Yang nak tahu lebih lanjut boleh contact Zaza ya.

So, sebagai penyeri pagi ni, Zaza nak belanja video kami sewaktu di Shanghai.

Enjoyyyyyy.





Zaza

019 307 5397 

Share This