Seronoknya buat business ni. Macam-macam benefits dapat. Dah dapat income besar, dapat car fund, dapat award, dapat pulak melancong for FREE tau! Dari tak pandai berniaga, di ajar cara-cara berniaga. Dari tak suka berjalan, terpaksa berjalan-jalan ke serata tempat.
Dari tak suka melancong, terpaksa melancong secara percuma dengan layanan VVIP. Layanan VVIP yang Zaza maksudkan, ialah hotel 5 bintang, makan semuanya ditanggung dari pagi sampai lah ke malam, duit expenses lain seperti tiket masuk ke mana-mana entrance semuanya percuma. Kita cuma bawak duit shopping je! Itu pun kalau orang yang kaki shopping. Orang yang tak kaki shopping macam Zaza ni, bawak RM500 je pun dah cukup kot? Haha.
Dan kalau nak tau, company offer melancong 3 kali untuk setahun tau! Kalau nak pergi sendiri memang lah boleh, tapi terpaksa fikirkan budget, itinerary, dan macam-macam lagi lah. Kalau melancong dengan syarikat, tak perlu nak fikir apa-apa, just bawak diri je dan enjoy dengan rakan-rakan business lain.

TLC di Paris & London

TLC di Korea
TLC di Gold Coast, Australia

TLC di Shanghai
TLC di Austria dan Hungary
Love,
Zazalina

019 307 5397
Share This