Tiba-tiba teringin pulak nak makan masakan Korea. Haish, ini pengaruh Running Man lah ni tak habis-habis, apa-apa yang Korea pun kita nak πŸ˜€
So Ahad lepas, balik dari business appointment lunch dekat Sopoong restaurant dekat Berjaya Time Squre. Agak lewat jugak lah lunch dah pukul 4 lebih time tu.
Restorant ni memang ownernya dari Korea. Tapi jangan risau, daging yang digunakan adalah halal. Ada sijil halal diletakkan di tempat cashier.

Ini antara menu yang Zaza makan

Rappoki (combination of ramyeon and toppoki)

Bibimbap

Kimbap

Korean Green Tea

Overall, Zaza suka makan dekat sini. Makanan sedap, harga pun ok. Suasana dekat restaurant ni pun sangat selesa. Nanti nak try menu lain pulak.

Annyeonghaseyo (μ•ˆλ…•ν•˜μ„Έμš”)

Share This