Everyweek memang akan pastikan diri berada di Dolomite Centre dekat Gombak untuk refresh dan topup segala ilmu yang ada. Bila dah bersama dengan TLC, automatik perasaan nak belajar lagi tu membara-bara je sebab ilmu yang diberi ni mampu berikan pulangan beribu-ribu sebulan. Ha, siapa taknak kan. Dah lah ilmu yang diberi tu PERCUMA je. 😀
kelas social media top leaders circle

Malam merdeka lepas kelas on macam biasa. Walaupun cuti merdeka, kami tetap semangat nak ke kelas sebab topik hari ni sangat-sangat best, social media. Selalu guna social media pun, tak tahu rupanya ada skill nak mantapkan lagi business dalam social media. Dan bertuahnya sebab dapat free-free je ilmu ni.

kelas social media top leaders circle

CDM Al-Faath sememangnya our IT sifu. Pernah bekerja dalam bidang ni dengan syarikat gergasi di Malaysia dan memang berpengalaman luas dalam bidang ni. Terfikir jugak, kalau belajar kat luar ni, mahu kena keluar beribu nak belajar kan, tapi kat sini dapat FREE je. Oh, I love TLC.
kelas social media top leaders circle

kelas social media top leaders circle

Masa ni dah lebih kurang pukul 12am. Tapi masing-masing macam tak nak balik je lagi. Selalu CDM Salleha terpaksa halau kami balik. Haha, tak taulah kenapa bila kaki dah jejak ke sini, kaki tu macam berat je nak melangkah keluar ke pintu.
Share This